Trabzonspor fırtınası

Hüseyin Çimşir’li Trabzonspor ligde ve kupada ‘Fırtına’ gibi gidiyor, müthiş istatistiklerle dikkat çekiyor. Genç hoca yönetiminde çıktığı 5 maçta 4 galibiyet alan, tam 15 kez rakip fileleri sarsıp, 3 gol yiyen Bordo-Mavililer, artık 2 kulvarda şampiyonluk hedefliyor.

Ünal Karaman’ın yerine Hüseyin Çimşir göreve geldiğinde herkesin aklında soru işaretleri vardı. Ancak Trabzonspor, o çalkantılı süreçten bile güçlenerek çıktı, bu durum sahaya da yansıdı. 2020’de yeni hocasıyla 5 resmi maça çıkan Bordo-Mavililer, 4 galibiyet aldı, kaybedilen tek maç Türkiye Kupası’ndaki Denizli deplasmanıydı. Fırtına o karşılaşmada da penaltılarda rakibini devirip, üst tura çıktı.

Trabzonspor fırtınası

LİGİN GİZLİ LİDERİ

Trabzonspor sadece aldığı galibiyetlerle değil, farklı skorlar ve oynadığı etkili futbol ile dikkat çekiyor. Artık pek çok kişi Karadeniz ekibini, şampiyonluk en büyük favorilerinden biri olarak gösteriyor. Ligde 1 maç eksiğine rağmen 39 puanı bulunan Trabzonspor, gizli lider konumunda. Öyle ki Bordo-Mavililer, deprem nedeniyle ertelenen Malatyaspor sınavından galibiyetle ayrılırsa, averaj farkıyla lideri olacak. 9 sene sonra Türkiye Kupası’nı müzesine götürmeyi hedefleyen Trabzonspor, çeyrek final ilk maçında işi sağlama aldı, Beşiktaş’ı eleyen Erzurumspor’u 5-0’lık skorla yıktı.

Trabzonspor fırtınası - Resim : 2

SAVUNMAYI ÇÖZDÜ

Hüseyin Çimşir’li Trabzonspor, çıktığı 5 mücadelede tam 15 kez rakip fileleri havalandırırken, maç başına 3 gol ortalaması yakaladı. İlk yarıda savunmada sıkıntı yaşayan Trabzonspor, Çimşir yönetimindeki bu maçta ise sadece 3 kez topu ağlarında gördü. Kısacası Karadeniz ekibi hem ligde hem kupada ‘Fırtına’ gibi gidiyor, iki kulvarda şampiyonluğun hedefliyor.

Trabzonspor fırtınası - Resim : 3

 

Trabzonspor fırtınası ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Hüseyin Çimşir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.