Trabzonspor evinde tur peşinde!

Temsilcimiz Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Sparta Prag ile Trabzon'da karşı karşıya gelecek. İlk karşılaşma 2-2 eşitlikle sona ermişti.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek.

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak maçı Danimarkalı hakem Jakob Kehlet yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER

Trabzonspor

Uğurcan
Pereira
Hosseini
Campi
Novak
Abdülkadir Parmak
Sosa
Abdülkadir Ömür
Nwakaeme
Ekuban
Sörloth

Sparta Prag

Nita
Stetina
Nhamoinesu
Hanousek
Sacek
Kanga
Hasek
Plavsic
Travnik
Krejci
Tetteh

Süper Lig'i geçen sezon 4. sırada bitiren teknik direktör Ünal Karaman yönetimindeki Trabzonspor, bu sezon Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan başladı. Bordo-mavili takım, bu turda eşleştiği Sparta Prag ile deplasmandaki ilk maçta 2-2 berabere kaldı.

NASIL TUR ATLAR?

Deplasmandan avantajlı sonuçla dönen Trabzonspor, rövanşta her türlü galibiyetin yanı sıra, 0-0 ve 1-1'lik beraberliklerde de turu geçecek. Sparta Prag'a tur için, galibiyetin yanı sıra, 3-3 ve üzerinde gollü beraberlik gerekli. Müsabakada normal süre 2-2 berabere bitirse uzatmaya gidilecek. 15'er dakikalık iki uzatma bölümünde de skor değişmezse, turu geçecek ekibi seri penaltı atışları belirleyecek.

Bu turu geçen takım, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor evinde tur peşinde! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor Trabzon beIN Sports
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.