Trabzon'da "Fırtına" koptu

Son 4 haftada 1 kez kazanabilen ve duraklama dönemine giren Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u, Hikmet Karaman yönetiminde 3'te 3 yapan Ankaragücü'nü ağırladı. Bordo-Mavililer Caleb Ekuban&Djaniny ortaklığıyla ilk yarıda 3 gol buldu ve milli araya moralli girdi.

Trabzonspor, Süper Lig'in 31. haftasında MKE Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Teknik direktör Hikmet Karaman yönetiminde 3'te 3 yapan başkent ekibi, zorlu deplasmandanda da puanla ayrılıp kümede kalma savaşında milli araya umutlu girmek istiyordu ancak "Fırtına"ya tutuldu.

Ligin son 4 haftasında 4 puan toplayarak zirve yarışında yara alan Bordo-Mavililer, 8'de Caleb Ekuban'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ankaragücü 26'da İbrahim Akdağ'ın penaltıdan attığı golle skoru 1-1'e getirdi.

Rakibin geri dönüşüne izin vermeyen Trabzonspor, Ekuban ve Djaniniy'le 28 ve 30'da peş peşe bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı. Ankaragücü 2. yarıda önemli fırsatları cömert şekilde harcadı. 90+4'te Edgar le attı tabela belli oldu: 4-1.

Karadeniz ekibi Ankara'daki ilk maçı tek golle kazanmıştı.

Trabzon'da "Fırtına" koptu

Abdullah Avcı'nın Trabzonspor'u bu galibiyetli puanını 55'e yükseltti. Bordo-Mavililer milli aradan sonra Sivasspor'a konuk olacak. 3 maçlık galibiyet serisi sona eren ve 29 puanda kalan Ankaragücü ise Antalyaspor'u ağırlayacak.

TRABZONSPOR: Uğurcan, Hüseyin Türkmen, Edgar, Vitor Hugo, Marlon, Abdulkadir Parmak, Yunus Mallı, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny

ANKARAGÜCÜ: Ricardo, Pinto, Kulusic, Sarlija, Atila, İbrahim, Endri, Geraldo, Paintsil, Saba, Borven

Trabzon'da "Fırtına" koptu ile ilgili etiketler Trabzonspor Ankaragücü Caleb Ekuban Hikmet Karaman Abdullah Avcı Djaniny
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.