Trabzonspor En Son Ne Zaman Şampiyon Oldu? Trabzonspor Kaç Yıldır Şampiyon olmuyor?

Trabzonspor En Son Ne Zaman şampiyon oldu sorusu merak ediliyor. Süper lig lideri Trabzonspor bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı maç ile birlikte şampiyonluğunu ilan etti. Ligin bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor kaç yıldır şampiyon olamıyor? Trabzon kaç yıl önce şampiyon oldu? Bodro Mavili takımın şampiyonluk sayılarını ve detayları sizler için araştırdık.

Trabzonspor En son Ne Zaman Şampiyon oldu sorusu futbolseverler tarafından merak ediliyor. Süper Lig lideri Trabzonspor bu akşam oynadığı Antalyaspor maçıyla Lig şampiyonluğunu ilan etti. Ancak uzun yıllardır şampiyonluk yaşamayan Bordo Mavili takım hakkında çarpıcı gerçekler ve istatistikler var. Peki Trabzonspor kaç yıldır şampiyon olamıyor? İşte detaylar..

TRABZONSPOR EN SON NE ZAMAN ŞAMPİYON OLDU?

Trabzonspor ligde şampiyon olan ilk Anadolu takımıdır. En son şampiyon olduğunda sezon 1983-84 sezonuydu.

TRABZONSPOR KAÇ YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYOR?

Bordo Mavililer, en son 83-84 sezonunda şampiyonluk tattı. Yaklaşık 39 yıldır şampiyonluk yaşayamıyor. 

TRABZONSPOR EN SON KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU?

1983-84 sezonunda şampiyon olan Trabzonspor, Fenerbahçe'nin önünde 50 puanla şampiyonluk ipini göğüslemiştir.

Trabzonspor En Son Ne Zaman Şampiyon Oldu? Trabzonspor Kaç Yıldır Şampiyon olmuyor? ile ilgili etiketler Trabzonspor şampiyon Süper Lig puan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.