Trabzonspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu mücadelesinde Trabzonspor ile Denizlispor karşı karşıya geldi.

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu maçında Trabzonspor, evinde Denizlispor'u ağırladı.

Bordo-mavililer karşılaşmadan 2-0'lık skorla galip ayrılmayı başardı.

Trabzonspor'un gollerini 22. dakikada Sosa ve 80. dakikada Nwakaeme kaydetti.

Trabzonspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti!

Maçın önemli anları...

TRABZONSPOR 2 - 0 DENİZLİSPOR

88' Sol kanatta topla buluşan Ekuban savunma arkasına sarkan Serkan'a harika bir pas yolladı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Serkan Asan sağ ayağının dışıyla yaptığı tek vuruşla topu ağlarla buluşturmak istedi ancak meşin yuvarlak direğin dibinden dışarı gitti.

84' Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Ekuban kaleyi görüp çok sert vurdu ama top yandan dışarı gitti.

83' Sol tarafta topla buluşan Nwakaeme kale sahasına ortaladı ancak Sörloth kaleciyi geçen topa dokunamadı.

80' GOL! Sol kanatta topla buluşan Nwakaeme bir kez daha önünü boşaltıp şutunu attı ve top uzak köşeden filelerle buluştu.

79' Trabzonspor ceza sahasında yaşanan karambolde top Rodallega'nın önünde kaldı. Tecrübeli golcü dar açıdan çok sert vurdu fakat kaleci Erce gole izin vermedi.

76' Sacko'nun pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Recep Niyaz kaleyi gördü ve sert bir şut çıkardı fakat vuruşunda top farklı şekilde dışarı gitti.

60' Denizlispor ceza sahasına gelen ortada savunmadan seken topu önünde bulan Campi, harika bir voleyle topu ağlara göndermek istedi ancak top üst direğin dibinden dışarı gitti.

56' DİREK! Nwakaeme yine soldan ceza sahasına girdi ve kale sahasına ortaladı. Sörloth'un bekletmeden yaptığı kafa vuruşunda top Tolgahan'ın müdahalesi sonrası direğe çarptı.

54' Sol kanattan ceza sahasına giren Nwakaeme sağ ayağının içiyle tehlikeli bir orta yaptı ancak kaleci Tolgahan topu kontrol etti.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

43' Sol tarafta topla buluşan Aissati ceza sahasına sokularak kaleye sert bir şut yolladı fakat soluna iyi uzanan Erce gole izin vermedi.

38' Sağ kanattan topu taşıyan Sacko kale sahasına sert bir orta gönderdi. Ön direğe hareketlenen Recep Niyaz yakın mesafeden topun gelişine yaptığı vuruşta isabet sağlayamadı.

33' Ceza sahasına gelen ortada Ndiaye'den seken topa gelişine vurmak isteyen Sörloth topu ıskalayınca önemli bir fırsat kaçmış oldu.

22' GOL! Sol kanatta topla buluşan Sosa kale sahasına etkili bir orta yolladı. Sörloth'un dokunamadığı top doğrudan kaleye yöneldi ve ağlara gitti.

19' Zeki Yavru'nun derin pasıyla sağ kanattan hareketlenen Sacko son çizgiden içeri çevirdi fakat Rodallega'dan önce kaleci Erce topu kontrol etti.

İlk düdük çaldı ve maç başladı...

İLK 11'LER

Trabzonspor: Erce, Kamil, Hüseyin, Campi, Pereira, Mikel, Ndiaye, Abdülkadir Parmak, Sosa, Nwakaeme, Sörloth

Denizlispor: Tolgahan, Lopes, Mustafa, Oğuz, Zeki, Murawski, Aissati, Recep, Olcay, Sacko, Rodallega

 

Trabzonspor, Denizlispor'u 2-0 mağlup etti! ile ilgili etiketler Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası Denizlispor a spor
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.