Trabzonspor Danny Rose ile anlaşma sağladı!

Yunus Mallı ve Anastasios Bakasetas'ı kadrosuna katan Trabzonspor, Tottenham'dan Danny Rose transferini de bitirerek 3.5 yıllık bir anlaşma sağladı.

Trabzon spor transfer haberleri büyük bir heyecanla gelmeye devam ediyor. En son Alanyaspor'dan Anastasios Bakasetas'ı ve Wolfsburg'dan Yunus Mallı'nın transfer haberini duyuran Trabzonspor, şimdi de Tottenham'dan Danny Rose'un transferini bitirdi.

3.5 YILLIK ANLAŞMA

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Tottenham'da Jose Mourinho'nun gözünden düşen 30 yaşındaki Rose ile 3.5 yıllık bir anlaşma yaptı.  

Trabzonspor Danny Rose ile anlaşma sağladı!

Geçtiğimiz yıl Mourinho ile yaşadığı tartışmanın ardından Newcastle United'a kiralanan Rose, bu sezon içerisinde de herhangi bir maçta Tottenham forması giyemedi. Sezon sonunda bitecek sözleşmesi öncesinde devre arasında serbest bırakılması planlanan oyuncunun yeni durağı, sağlanan anlaşma neticesinde Trabzonspor oldu. 

Kariyerinde son dönemde yaşadığı düşüşe rağmen İngiliz futbolunun son yıllardaki en önemli sol beklerinden olan Rose, İngiltere Milli Takımı formasıyla da 29 maça çıkmayı başarmıştı. 

Trabzonspor Danny Rose ile anlaşma sağladı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Tottenham Danny Rose
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.