Trabzonspor camiası Mete Kalkavan'a patladı: Bu işe kim dur diyecek!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Quaresma'nın Yusuf Erdoğan'a yaptığı sert harekete kırmızı kart vermeyen Mete Kalkavan'a Twitter'dan sert çıktı: Bu işe kim dur diyecek? YETER!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Beşiktaş - Trabzonspor mücadelesini yöneten Hakem Mete Kalkavan, Bordo Mavili camianın hedef tahtasına oturdu. Kalkavan, karşılaşmanın 62. dakikasında Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan'a çok sert bir faul yapan ve sakatlanarak oyundan çıkmasına neden olan Quaresma'ya yalnızca sarı kart gösterince Bordo Mavili camia adeta ayağa kalktı.

Mücadeleyi Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la birlikte Vodafone Arena'da izleyen Trabzonspor Başkanı Muharem Usta da, konuya kayıtsız kalmadı. Maçın bitmesini beklemeden attığı Tweet'le tepkisini gösteren Usta, "Milyonların ahını alarak mı yaşayacaksın, sokağa çıkacaksın. Çoluk çocuğuna bırakacağın bu mirasla nasıl insanların yüzüne bakacaksın. Yusuf saha dışında ona kırmızılık hareketi yapan sahada öyle mi... Madem ki sahada tiyatro oynanacak Yusuf'ların ne işi vardı burada. Bu işe kim dur diyecek! YETER." diyerek sert ifadeler kullandı.

Trabzonspor camiası Mete Kalkavan'a patladı: Bu işe kim dur diyecek! ile ilgili etiketler Mete Kalkavan Beşiktaş Trabzonspor Muharrem Usta
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.