Abdullah Avcı kadroyu değiştiriyor

Süper Lig’de bu sezon çıktığı 8 maçta yalnızca bir galibiyet alabilen ve son 6 maçta galibiyet yüzü göremeyen Trabzonspor, 9. hafta mücadelesinde yarın konuk edeceği BB Erzurumspor karşısından 3 puanla ayrılarak hem kötü gidişata son vermeyi hem de yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Süper Lig’in 9. haftasında yarın sahasında BB Erzurumspor’u ağırlayacak Trabzonspor, bu maçı kazanarak kötü gidişata son vermeyi ve yeni teknik direktörü Abdullah Avcı yönetiminde iyi bir başlangıç yapmayı arzuluyor. Medical Park Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak maçta Erkan Özdamar düdük çalacak.

KADRO DEĞİŞİYOR

Bordo-Mavililer'de tedavi gören Yusuf ile Salih bu maçta forma giyemeyecek. Hüseyin Türkmen ile Kamil Ahmet’in durumları ise yapılacak son kontrollerin ardından netlik kazanacak. Avcı’nın, ligde son oynanan Aytemiz Alanyaspor maçından farklı olarak ilk 11’de Serkan, Kamil Ahmet ve Djaniny’in yerine Marlon, Nwakaeme ile Afobe’ye görev vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'un maça şu 11 ile çıkması bekleniyor: Uğurcan - Pereira, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Flavio, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Ekuban, Nwakaeme, Afobe.

Abdullah Avcı kadroyu değiştiriyor

Abdullah Avcı kadroyu değiştiriyor ile ilgili etiketler Abdullah Avcı Trabzonspor BB Erzurumspor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.