Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na çirkin saldırı!

Yeni Malatyaspor - Trabzonspor maçı sonrası çirkin saldırı. Mücadelenin sona ermesinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'nun aracına bir grup taraftar tarafından taşlı saldırı gerçekleşti.

Mücadelenin sona ermesinin ardından Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu protokol tribününden saha dışına doğru çıkarken büyük bir şok yaşadı.

Polis bariyerlerinin arkasından arabasına binen Ağaoğlu, Yeni Malatyaspor taraftarı taraftarı tarafından çirkin bir saldırıya uğradı.

Malatya taraftarı, Ağaoğlu'nun arabasına taşlı saldırı yaparken, küfürler havada uçuştu. Olayların ardından Ağaoğlu'nun kafile ile birlikte otele geçtiği ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu'na çirkin saldırı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Yeni Malatyaspor Ahmet Ağaoğlu Saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.