Trabzonspor ile Basel 2-2 berabere kaldı!

UEFA Avrupa Ligi ikinci hafta mücadelesinde temsilcimiz Trabzonspor ile İsviçre ekibi Basel karşı karşıya geldi. Mücadele karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi.

UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında Trabzonspor, evinde Basel'i ağırladı. 

Mücadele 2-2 sona erdi. Trabzonspor'un gollerini 26. dakikada Abdulkadir, 78. dakikada Sosa atarken; Basel'in golleri ise 20. dakikada Widmer ve 80. dakikada Okafor'dan geldi.

Maçın önemli anları...

TRABZONSPOR 2 - 2 BASEL

80' GOL! Sağ kanattan gelişen Basel atağında ceza sahasına gelen ortaya Stocker dokundu ve havalanan topa gelişine çok sert ve düzgün vuran Okafor skora yeniden dengeyi getirdi.

78' GOOL! Doğan'ın pasıyla önündeki boş alanı değerlendiren Sosa sol taraftaki Nwakaeme'yi gördü. Nijeryalı yıldızın savunma arkasına attığı pasta topu kontrol eden Sosa kaleciye rağmen GOL vuruşunu yaptı ve takımını öne geçirdi.

60' Trabzonspor yine isabetli paslarla organize geldi. Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Novak içeri çevirdi ama kaleci araya girerek topu kornere çelmeyi başardı.

50' Trabzonspor çok net bir fırsat yakaladı. Sturridge şık bir çalım attıktan sonra sağ tarafa hareketlenen Mikel'e pasını aktardı. Mikel'in ceza yayı üzerindeki Sörloth'a gönderdiği pası Norveçli forvet kafayla arkasına gönderdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Nwakaeme'nin vuruşunda top üstten dışarı gitti.

46' Basel savunmasının büyük hatasında topla buluşan Sörloth dar açıdan şutunu attı ancak top yan ağlarda kaldı.

İkinci yarı başladı...

İlk yarı sona erdi...

26' GOOL! Sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Abdulkadir Parmak, uzak köşede iki direğin birleştiği noktaya yaptığı vuruşla skora dengeyi getirdi.

20' GOL! Basel'in kullandığı köşe vuruşunda savunmadan ileri çıkan Silvan Widmer ön direkte yükseldi ve kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.

Maç başladı...

İLK 11'LER...

TRABZONSPOR: Uğurcan, Novak, Campi, Hüseyin, Hosseini, Mikel, Doğan, Abdülkadir Parmak, Avdijaj, Sturridge, Sörloth

BASEL: Omlin, Widmer, Eray Cömert, Alderete, Petretta, Frei, Xhaka, Zuffi, Bua, Stocker, Ademi

 

Trabzonspor ile Basel 2-2 berabere kaldı! ile ilgili etiketler UEFA Avrupa Ligi Trabzonspor İsviçre
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.