Gol düellosunda kazanan Başakşehir! 2-4

Spor Toto Süper Lig’in 18. haftasında Medipol Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor’u 4-2 mağlup etti. Medipol Başakşehir’in gollerini İrfan Can Kahveci, Gael Clichy, Caleb Ekuban (kk) ve Edin Visca atarken Trabzonspor'un gollerini Ekuban ile Yusuf Yazıcı attı.

Süper Lig’de ilk yarıyı en yakın rakiplerinin 6 puan önünde lider olarak tamamlayan Medipol Başakşehir, hemen altındaki takımlardan olan Trabzonspor’u deplasmanda devirerek ikinci yarıya da önemli bir galibiyet ile başladı.

Deplasman ekibi 32. dakikada İrfan Can Kahveci ile öne geçerken, 42’de kaleci Uğurcan Çakır’ı da çalımlayan Gael Clichy’nin boş kaleye yuvarladığı top ile ilk yarıyı Medipol Başakşehir 2-0 önde kapattı.

İkinci yarının ilk anlarında sahneye Caleb Ekuban çıktı. 48. dakikada kendi kalesine attığı golle farkın 3’e çıkmasına sebebiyet veren oyuncu, bu golden hemen 1 dakika sonra Medipol Başakşehir ağlarına attığı gol ile skoru 1-3’e getirdi.

Ekuban’ın kendi kalesine attığı gol ile rakip ağlara attığı gol arasında 73 saniye vardı.

80. dakikada sahneye Yusuf Yazıcı çıktı. Ceza sahasının dışından sol ayağıyla şutunu çıkaran genç oyuncu, bu sezon ligdeki ilk golü ile farkı 1’e indirse de 86'de Edin Visca farkı tekrar ikiye çıkardı ve maçın skorunu belirledi: 2-4

Medipol Başakşehir bu galibiyet ile puanını 38'e çıkardı ve en yakın rakibinin 6 puan önünde liderliğini sürdürdü. Trabzonspor ise 29'da kaldı.

İstanbul ekibi 19. hafta maçında Kasımpaşa'yı sahasında ağırlayacakken, Trabzonspor ise Demir Grup Sivasspor'a konuk olacak.

TRABZONSPOR 2-4 BAŞAKŞEHİR MAÇ ÖZETİ

86'
GOOOLL!! Medipol Başakşehir, Edin Visca'nın attığı golle farkı 2'ye çıkartıyor.

80'
GOOOLL!! Trabzonspor, Yusuf Yazıcı'nın attığı golle skoru 3-2'ye getiriyor.

72'
Anthony Nwakaeme'nin ceza sahası dışından sol çaprazdan yerden çektiği şut kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

66'
Medipol Başakşehir takımı karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını Marcio Mossoro'nun yerine Soner Aydoğdu'yu oyuna alarak kullanıyor.

62'
Caleb Ekuban'ın ceza sahasının hemen içerisinden sol çaprazdan çektiği şut kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

58'
Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Edin Visca geçiyor. Visca'nın ortasını Robinho, ön direkte bulunan Alexandu Epureanu'ya indiriyor. Alexandu Epureanu'nun kafa vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıkıyor.

54'
Yusuf Yazıcı'nın pası ile ceza sahası yayının hemen dışında topla buluşan Abdulkadir Parmak'ın çektiği şutu kaleci Mert Günok kornere çeliyor.

49'
GOOOLL!! Trabzonspor, Caleb Ekuban'ın attığı golle farkı 2'ye indiriyor.

48'
GOOOLL!! Medipol Başakşehir, Caleb Ekuban'ın kendi kalesine attığı golle skoru 3-0 yapıyor.

46'
İkinci yarı Arda Turan'ın yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

45'
Halil Umut Meler'in düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Medipol Başakşehir'in 2-0 üstünlüğü ile sona eriyor.

42'
Robinho, bu sezon ligdeki 3. asistini yapıyor.

42'
GOOOLL!! Medipol Başakşehir, Gael Clichy'nin attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor. Robinho'nun pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Gael Clichy, kaleci Uğurcan Çakır'dan sıyrıldıktan sonra şutunu çekiyor, top Trabzonspor ağları ile buluşuyor.

38'
Filip Novak'ın sol kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Hugo Rodallega'nın kafa vuruşu kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

32'
GOOOLL!! Medipol Başakşehir, İrfan Can Kahveci'nin attığı golle 1-0 öne geçiyor. Junior Caiçara'nın orta sahadan gönderdiği uzun pası sol kanatta kontrol eden Arda Turan, ara pasını savunma arkasına koşu yapan İrfan Can Kahveci'ye gönderiyor. Penaltı noktası üzerinde topla buluşan İrfan Can Kahveci, yerden düzgün bir vuruşla topu Trabzonspor ağları ile buluşturuyor.

28'
Medipol Başakşehir ceza sahasına yakın bir bölgede Mahmut Tekdemir'e arkadan sert müdahalede bulunan Caleb Ekuban, sarı kart görüyor.

24'
Edin Visca'nın sağ kanattan gönderdiği pasla arka direkte altıpasın hemen dışında buluşan Robinho'nun çektiği şut kaleci Uğurcan Çakır'ın ayaklarına çarpıp kornere çıkıyor.

20'
Bu dakikada Joao Pereira, hakeme yaptığı itirazlardan dolayı sarı kart görüyor.

17'
Yusuf Yazıcı'nın pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda buluşan Abdülkadir Ömür'ün çektiği şut savunmadan sekip kornere çıkıyor.

15'
Abdülkadir Ömür'n pası ile ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Joao Pereira'nın ortasına arka direkte Anthony Nwakaeme dokunamıyor ve top oyun alanının dışına çıkıyor.

8'
Filip Novak'un sol kanattan yaptığı orta ile arka direkte buluşan Hugo Rodallega'nın kafa vuruşu kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

5'
Kamil Ahmet Çörekçi'nin ceza sahası yayının hemen dışından yerden çektiği şut kaleci Mert Günok'ta kalıyor.

3'
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Yusuf Yazıcı geçiyor. Yusuf Yazıcı'nın ortasına ön direkte yükselen Hugo Rodallega, hava topu mücadelesinde Alexandu Epureanu'ya faul yapıyor.

- 90 dakikad Halil Umut Meler'in düdüğüyle başladı.

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR CANLI İZLE (ÜYELİK GEREKTİREBİLİR)

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Kamil Ahmet, Yusuf, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Rodallega

Başakşehir: Mert, Caiçara, Epureanu, Mahmut, Clichy, İrfan, Emre, Visca, Mossoro, Arda, Robinho

TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA, NASIL CANLI İZLENİR?

Mücadele saat 19.00'da başlayacak ve beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı DigitürkPlay ve beINConnect üzerinden de canlı izleyebilirsiniz. Mücadelenin ücretsiz radyo yayınına yukarıdaki bağlantıdan ulaşabilir ve canlı dinleyebilrisiniz.

beIN SPORTS 1 ŞİFRESİZ İZLE

BİLETLER TÜKENTİ

Trabzonspor'un Başakşehir’le Medical Park Stadı’nda oynayacağı dev mücadele için artık geri sayıma geçildi. Karadeniz ekibinin taraftarlarının, bu önemli mücadeleye büyük ilgi gösterdikleri bildirildi.

Bordo-Mavili futblseverlerin, adeta bir derbi kapışması olarak baktıkları zorlu randevu öncesi satışa çıkarılan tüm biletleri dün itibariyle tükettiği belirtildi. 41 bin 461 kişilik statta yaklaşık 40 bin Trabzonspor seyircisi olacağı tahmin ediliyor.

Tribünler, bu maçta harika bir atmosfer oluşturmak ve takımlarına verecekleri destekle galibiyete katkıda bulunmayı hedefliyor.

BEIN SPORTS ŞIFRESIZ CANLI IZLENIR MI?

Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın almak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.
TRABZONSPOR BAŞAKŞEHİR maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.

TRABZON BAŞAKŞEHİR MAÇI CANLI

LİGDE 22. KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Medipol Başakşehir, bugün Trabzon'da yapacakları maçla ligde 22. kez karşı karşıya gelecek.

2007-2008 sezonunda, o dönemdeki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile başlayan rekabette bugüne dek oynanan 21 maçın 9'unda Trabzonspor, 6'sında Medipol Başakşehir galip geldi, 6 müsabakada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda 34 gol atarken, kalesinde 22 gol gördü.

TRABZONSPOR 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, ligde 7 maçtır Medipol Başakşehir karşısında galip gelemiyor.

İstanbul temsilcisini en son 2014-2015 sezonunda sahasında 3-2 mağlup eden bordo-mavililer, daha sonra oynanan 7 lig maçında 4 kez yenildi, 3 kez berabere kaldı.

TRABZON'DAKİ MAÇLAR

Trabzonspor, rakibiyle sahasında oynadığı 10 maçta ise 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı.

Bordo-mavililer, bu karşılaşmalarda 13 gol atarken, 10 gol yedi.

 

Gol düellosunda kazanan Başakşehir! 2-4 ile ilgili etiketler Trabzonspor canlı izle Başakşehir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.