Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta? Süper Lig'de Trabzonspor Antalyaspor maçının saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor.

Süper Lig 31. hafta maçında liderin yakın takipçisi Trabzonspor sahasında Antalyaspor'u konuk ediyor. 8 Temmuz 2020 Çarşamba günü saat 21.00'da başlayacak olan Trabzonspor Antalyaspor maçı beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Süper Lig'de sezonun sonuna doğru gelinirken zirvede şampiyonluk iddiasını devam ettirmek isteyen Trabzonspor evinde Medical Park Stadyumu'nda Antalyaspor'u ağırlıyor. Son maçında deplasmanda Galatasaray'ı 3-1 deviren Trabzonspor topladığı 61 puanla 2. sırada yer alırken; evinde son hafta maçında Başakşehir'e 2-0 kaybeden Antalyaspor ise 37 puanla 10. sırada bulunuyor.

İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan mücadeleyi Trabzosnpor deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 ile geçmeyi bilmişti.

TRABZONSPOR ANTALYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Süper Lig 31. hafta maçında Trabzonspor ile Antalyaspor takımları 8 Temmuz 2020 Çarşamba akşamında saat 21.00'da karşı karşıya gelecekler.

Stat: Medical Park Stadyumu
Tarih: 8 Temmuz 2020 Çarşamba
Saat: 21.00
Yayın: beIN Sports

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman saat kaçta ile ilgili etiketler Trabzonspor Antalyaspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.