Trabzonspor hem maçı hem Abdülkadir Ömür'ü kazandı

Antalyaspor'u evinde 2-1 mağlup eden Trabzonspor, yenilmezlik serisini 10 maça çıkardı. Abdülkadir Ömür'ün ilk 11'e golle döndüğü maçta 3 puanı hanesine yazdıran Bordo-Mavililer, puanını 67'ye yükseltti.

Süper Lig'in 40. haftasında Antalyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, 3 puanı 2-1'lik skorla aldı. Bordo-Mavililer'e galibiyeti getiren golleri 13'te Anthony Nwakaeme, 49'da Abdülkadir Ömür attı.

9 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ancak bu süreçte 2 kez kazanabilen Abdullah Avcı'nın takımı evinde üst üste 2. galibiyetini aldı. Puanını 67'ye çıkaran Karadeniz ekibinden galibiyet kadar Abdülkadir Ömür sevinci de yaşanıyor.

Trabzonspor hem maçı hem Abdülkadir Ömür'ü kazandı

20. haftada oynanan Koynaspor maçında ayak bileği kırılan ve sezonu kapatması beklenen 21 yaşındaki milli yıldız, beklenenden erken sahalara dönmüştü. Trabzonspor, "Ömür"ün ilk maçında duygusal bir klip hazırlamıştı.

Son 4 haftada sonradan oyuna giren genç futbolcu ilk 11'de çıktığı maçta gol sevinci yaşayarak Euro2020 öncesi A Milli Takım açısından da sevindirici bir gelişmeye imza attı.

Son 5 maçında 4 yenilgiyle Trabzon'a gelen Antalyaspor ise 6 maçta aldığı 5 yenilgi, 1 beraberlikle 43 puanda kaldı. Kupa finalisti bu haftayı bay geçip 42. haftada Konyaspor'u ağırlayarak fikstürünü tamamlıyor. Trabzonspor ise önümüzdeki hafta Konya deplasmanında....

Trabzonspor hem maçı hem Abdülkadir Ömür'ü kazandı ile ilgili etiketler Trabzonspor Antalyaspor Abdülkadir Ömür Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.