Trabzonspor, Alanyasporlu Bakasetas'la anlaşmaya vardı!

Trabzonspor'un, Fenerbahçe'nin de peşinden koştuğu Alanyaspor'un Yunan yıldızı Bakasetas ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve hücum gücüne alternatif arayan Trabzonspor, Alanyasporlu Bakasetas ile anlaştığı bildirildi.

A Spor'un haberine göre; Fenerbahçe'nin de uzun süre peşinden koştuğu 27 yaşındaki golcünün transferi konusunda bordo mavililerin, kulübüyle prensip anlaşmasına vardığı kaydedildi.

SÖZLEŞMESİNDE "5 MİLYON EUROYA SERBEST KALIR" MADDESİ VARDI

27 yaşındaki Anastasios Bakasetas Alanyaspor'da bu sezon Süper Lig'de 19 maça çıkarak 7 gol 2 asist üretti ve Süper Lig'in ilk yarısının en çok göze batan isimlerinden biri olmuştu. Bakasetas'ın sözleşmesinde 5 milyon euroya serbest kalır maddesi bulunuyordu ancak imzaların daha düşük bir bedelle bitebileceği belirtiliyor. Alanyaspor, Yunan oyuncuyu AEK'ten 2019 yılında 750 bin euroya kadrosuna katmıştı.

Trabzonspor, Alanyasporlu Bakasetas'la anlaşmaya vardı! ile ilgili etiketler Alanyaspor Trabzonspor Transfer Bakasetas trabzonspor transfer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.