Trabzonspor, Alanyaspor'dan Manolis Siopis'i kadrosuna kattı

Yeni sezona yıldız transferlerle gollü bir giriş yapan ve Yeni Malatyaspor'u 5-1'lik skorla mağlup eden Trabzonspor, trasfere doymuyor... Bordo-Mavililer, Alanyaspor'da forma giyen 27 yaşındaki Yunan oyuncu Manolis Siopis'i kadrosuna kattı.

Yeni sezona Abdullah Avcı yönetiminde şampiyonluk parolasıyla giren Trabzonspor ve ligin ilk maçında deplasmanda Yeni Malatyaspor'u 5-1 mağlup ederken, yeni transferler de adeta şov yaptı.

Hamsik, Gervinho gibi yıldız isimler; taraftarı adeta mest ederken, yeni bir transfer haberi daha geldi.

2019 yılında Yunanistan ekiplerinden Aris'ten Alanyaspor'a 500 bin Euro karşılığında transfer olan Manolis Siopis, Bordo-Mavili ekiple anlaşmaya vardı. Kente gelen 27 yaşındaki orta saha için 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi. 

Trabzonspor, Alanyaspor'dan Manolis Siopis'i kadrosuna kattı

61 Saat'in haberine göre transfer kısa süre içerisinde kalacak. Alanyaspor forması altında 73 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu, 4 asiste imza attı.

VALENCİA'NIN UĞURCAN ÇAKIR TEKLİFİ REDDEDİLDİ

Siopis'i kadrosuna aktan Trabzonspor'da Uğurcan Çakır konusunda da yeni gelişmeler yaşanıyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu, milli kaleci için Valencia'dan teklif geldiği yönündeki iddiaları doğrularken, teklifin beklentilerinin altında kaldığını belirtti.

Radyospor'dan Özgür Sacar'a konuşan Ahmet Ağaoğlu"Doğrudur. Valencia'dan teklif geldi. Kiralık satın alma opsiyonlu bir teklifti. Kabul etmedik. Ne önerdikleri önemli değil. Kiralık olarak düşünmüyoruz dedik. Valencia'dan ikinci teklif ya da başka bir takımdan gelen resmî bir teklif yok. Piyasa çok kötü. Gelen ciddi teklifler üzerinden gideceğiz. 15 milyon Euro'nun altında vermeyiz. Teklifler 15 milyon Euro'nun üzerinde olmalı. Olmadı, mutlak biçimde satacağız diye bir düşüncemiz yok"  ifadelerini kullandı.

 

Trabzonspor, Alanyaspor'dan Manolis Siopis'i kadrosuna kattı ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor Süper Lig Manolis Siopis
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.