Evinde Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor liderlik şansını kullanamadı

Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. İlk 6 haftayı namağlup geçen Bordo-Mavililer, yeni hocası Bülent Korkmaz'la 3'te 3 yapan Akdeniz ekibini mağlup ederse liderlik koltuğuna oturacaktı ancak 0-1 geri düştüğü maçta 1 puana razı oldu.

İlk 6 hafta itibariyle Süper Lig'in yenilgisiz 2 takımından biri olan Trabzonspor, 7. haftanın kapanış maçında Aytemiz Alanyaspor'u ağırladı. Bordo-Mavililer, 90 dakikadan galibiyetle ayrılması halinde Fenerbahçe'yi zirveden indirip liderlik koltuğuna oturacaktı.

36'da Famara Diedhio'nun golüyle öne geçen Alanya, 6 dakika sonra kalesinde golü gördü. Trabzonspor'un Danimarkalı santrforu Andreas Cornelius duran toptan gelen ortayı kafayla ağlara gönderdi ve 42. dakikadaki bu golle ilk yarı 1-1 bitti.

Bordo-Mavililer'de bu sezon ilk kez 11'de sahaya çıkan Hüseyin Türkmen, 75'te 2. sarıdan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Akdeniz ekibi Emre Akbaba'yla 85'te galibiyet golünü kaçırdı. 90+6'da Alanyaspor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı, Edgar'ın kafa vuruşunda %99'luk golü çıkardı.

Trabzonspor bu beraberlikle puanını 15'e yükseltti. Namağlup unvanını koruyan Karadeniz ekibi 8. haftada Kayserispor'a konuk olacak. 13 puana yükselen Alanyaspor ise Konyaspor deplasmanında ter dökecek.

Evinde Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor liderlik şansını kullanamadı

BÜLENT KORKMAZ'LA 4 MAÇ 10 PUAN

Seyircisi önünde oynadığı son maçta Galatasaray'a karşı 0-2 geriye düşen ancak maçtan 2-2 beraberlikle ayrılmayı başaran Abdullah Avcı'nın takımında önemli bir eksik yoktu.

Alanya cephesinde ise Bülent Korkmaz'ın göreve gelmesinden sonra çıkış başladı. Tecrübeli çalıştırıcıyla 3 maçta 9 puan toplayan Turuncu-Yeşilliler, kalesinde gol görmedi. İki takımın 11'leri şöyle:

TRABZONSPOR: Uğurcan, Peres, Edgar IE, Hüseyin, İsmail, Berat, Marek Hamsik, Nwakaeme, Bakasetas, Djaniny, Cornelius

ALANYASPOR: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou.

Evinde Alanyaspor'la 1-1 berabere kalan Trabzonspor liderlik şansını kullanamadı ile ilgili etiketler Trabzonspor Alanyaspor Abdullah Avcı bülent korkmaz Andreas Cornelius Famara Diedhiou
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.