Trabzonlular uçak kazasında ölen Mina Başaran'ı unutmadı!

Trabzonspor taraftarları İran'da düşen özel jette 10 kişi ile birlikte hayatını kaybeden Mina Başaran’ı unutmadı. Galatasaray ile İstanbul'da dün gerçekleşen Süper Lig karşılaşmasında dev bir resmini açtılar...

Arkadaşlarıyla gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) Türkiye’ye gelirken İran’da uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybeden Mina Başaran, Trabzonspor taraftarlarınca pankartla anıldı.

Trabzonlu iş adamı Hüseyin Başaran'ın kızı Mina Başaran, arkadaşları ve mürettebatın olduğu uçak 11 Mart’ta İran’ın güneyinde düşmüş, Başaran Holding’e ait jette bulunan 11 kişi de hayatını kaybetmişti.

Trabzonspor taraftarı Mina Başaran'ı unutmadı ve Galatasaray ile Pazar gecesi oynanan ve bordo mavililerin 2-1 kaybettiği karşılaşmada dev bir resminin olduğu pankartı açtılar.

mina_basaran2

Trabzonlular uçak kazasında ölen Mina Başaran'ı unutmadı! ile ilgili etiketler Trabzonspor Galatasaray Derbi mina başaran
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.