Trabzon'da kaçak yapı yıkımında gergin anlar!

Trabzon'da Haçka Yaylası'nda inşa edilen 13 kaçak yapının yıkımı esnasında ekipler ve yapı sakinleri arasında gerginlik çıktı. Ev sahipleri, yıkımı engellemek adına çatılarda oturdu.

Düzköy ilçesine bağlı Haçka Yaylası'nda inşa edilen 13 kaçak yapının yıkımı için ekipler, jandarma ve iş makineleriyle bölgeye geldi. Yıkıma tepki gösteren yapı sahipleri ile görevliler arasında gerginlik çıktı. Ev sahipleri, yapılarının çatısında oturarak, yıkımı engellemeye çalıştı.

Trabzon'da kaçak yapı yıkımında gergin anlar!

YIKIMA DİRENDİLER

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yaylada kaçak yapı sahipleriyle görevliler arasında gerginlik yaşandı. Ev sahipleri, yapılarının çatısına çıkarak, yıkımı engellemeye çalıştı. Ev sahipleri, yıkımlara direnirken, jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yapı sahiplerin ikna edilmesiyle, ekipler yıkım çalışmalarına başlandı.

Trabzon'da kaçak yapı yıkımında gergin anlar! - Resim : 2

Trabzon'da kaçak yapı yıkımında gergin anlar! - Resim : 3


Trabzon'da kaçak yapı yıkımında gergin anlar! ile ilgili etiketler Trabzon Jandarma imar barışı yıkım haçka yaylası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.