Trabzon'da insan aklıyla dalga geçtiler! Suat Arslanboğa Trabzonspor'u resmen şampiyon ilan etti!

Süper Lig'in 13. haftasının son maçı Trabzonspor ile Gaziantep FK arasında oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısında meydana gelen bir pozisyon sadece Gaziantepli futbolseverleri değil tüm Türkiye'yi ayağa kaldırdı.

Süper Lig'de hakemler konuşulmaya devam ediyor. 13. haftanın kapanış maçında lider Trabzonspor ile Gaziantep FK karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Trabzonspor Abdülkadir Ömür, Djaniny ve Cornelius'un golleriyle 3-0 önde kapattı. Ancak ilk yarıda Gaziantep FK lehine öyle bir pozisyon es geçildi ki sosyal medyada "İnsan aklıyla dalga geçiyorlar" yorumu yapıldı.

TRABZON'DA İNSAN AKLIYLA DALGA GEÇTİLER!

Hakemliğini Suat Arslanboğa'nın yaptığı karşılaşmanın 2. dakikasında Gaziantepli futbolcu Dicko ile Trabzonsporlu Hugo arasında meydana gelen pozisyon hem hakem hem VAR tarafından es geçildi.

Gaziantep FK'lı futbolseverlerin bariz gol şansını engellediği gerekçesiyle kırmızı kart beklediği pozisyona hakem Suat Arslanboğa devam kararı verdi.

VAR tarafından da pas geçilen pozisyon taraflı tarafsız herkesi çıldırttı. Öte yandan karşılaşmanın ilk yarısının son anlarında yine Dicko'nun ceza sahasında düşürülmesine de sessiz kalan Arslanboğa ve VAR yönetimi tepki çekti.

İLK 11'LER

Trabzonspor: Erce, Dorukhan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Trondsen, Berat, Siopis, Djaniny, Abdülakdir Ömür, Nwakaeme, Cornelius

Gaziantep: Günay, Djilobodji, Tosca, Ertuğrul, Oğuz, Recep, Doğan, Maxim, Caulker, Kitsiou, Dicko

Trabzon'da insan aklıyla dalga geçtiler! Suat Arslanboğa Trabzonspor'u resmen şampiyon ilan etti! ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Gaziantep FK Suat Arslanboğa
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.