Trabzon'da final bayramı! Taraftar sokakta...

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinin rövanşında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek adını finale yazdıran Trabzonspor taraftarlarını sevince boğdu. Trabzonda halk sokaklara döküldü. Galibiyet ve final kent genelinde coşkuyla kutlandı. Ancak kutlamalar sırasında koronavirüs tedbirleri tamamen unutuldu. Taraftarların büyük çoğunluğu maske takmazken, sosyal mesafeye ise hiç uyulmadı. Oysa uzmanlar bu tip davranışarın virüsün en çok yayılma imkanı bulduğu ortamlar olduğunu belirtiyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında sahasında Fenerbahçe'yi 2-1 yenmişti. 

Kadıköy'de bordo mavililer için alınacak bir beraberlik bile yetecekti.

Ancak Trabzonspor, Ülker Stadı'nda finale 3 gollü bir galibiyetle yükselirken, rakibinin 23 yıllık yenilmezlik serisini de sona erdirdi.

Trabzon'da final bayramı! Taraftar sokakta...

Bordo mavililerin bu galibiyeti Trabzon'da büyük coşkuya neden oldu.

Trabzon'da halk sokaklara döküldü, meşaleler yakıp horon ve kolbastı oynayan taraftarlar şampiyonluğun da provosını yaptı. 

Trabzon'da final bayramı! Taraftar sokakta... - Resim : 2

TARAFTAR NE MASKE TAKTI, NE SOSYAL MESAFEYE UYDU

Bordo mavili taraftarlar 3-1'lik galibiyeti kutlarken büyük bir tehlikeyi de Trabzon'a davet etmiş oldu.

Aylardır koronavirüse karşı alınan tedbirler çerçevesinde uyarılar yapan, maske, mesafenin salgının önlenmesi için kritik önemde olduğunu vurgulayan uzmanların sözlerinin kutlamalar sırasında kulak arkası edildiği gözlendi. 

Taraftarlar arasında maske takan kişi sayısı tek tük gözlenirken, büyük çoğunluğun maskesiz olduğu görüldü. Sosyal mesafeye uyum ise hiç yoktu. 

Uzmanların daha önceki açıklamaları dikkate alındığında önümüzdeki günlerde Trabzon'da koronavirüs pandemisinin patlaması ihtimali hiç de az değil. 

Trabzon'da final bayramı! Taraftar sokakta... ile ilgili etiketler Trabzon Trabzonspor Fenerbahçe Kadıköy şampiyonluk final Kupa

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.