12 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Trabzon'a bağlı Şalpazarı ilçesinde freni boşalan araç, 12 yaşındaki çocuğu ezdi. Feci kazada Berat Erdin isimli talihsiz çocuk can verdi.

Alınan bilgiye göre, Osman ve Hayriye Erdin çiftinin 10 evladının en küçüğü olan Şalpazarı Atatürk Ortaokulu 6/B sınıfı öğrencisi 12 yaşındaki Berat Erdin, Şalpazarı ilçe merkezi Sugören mahallesi yolu üzerinde dün akşam saatlerinde arkadaşlarıyla beraber oynadığı sırada freni boşalan panelvan bir araç çocukların olduğu bölüme doğru hızla ilerledi.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ

Berat Erdin’i kontrolden çıkan aracın altında kalarak ağır şekilde yaralanırken, ambulansla Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Berat Erdin burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Kaza nedeniyle araç sürücüsü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Öte yandan Berat Erdin, bugün Geyikli mahallesi Belen mezarlığında toprağa verilecek.

(İHA)

12 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi!

12 yaşındaki çocuk feci şekilde can verdi! ile ilgili etiketler Trabzon Trafik kazası kaza ölüm Berat Erdin
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.