Trabzon medyası bordo mavili takıma ateş püskürüyor...

Trabzon medyası, bordo mavili yönetimi şampiyonluğun kaybedilmesinin ardından tam anlamı ile topa tuttu. "Göz yaşlarına bile değmezsiniz" başlığı ile yönetimi ve futbol takımını hedef alan yerel basın 3-1'den kaybedilen Konyaspor maçı içinse "Rezalet" ve "Eserinizle övünün" başlıklarını attı. Bordo mavili kulüp akşam saatlerinde Hüseyin Cimşir ile anlaşarak yollarını ayırmıştı. Bu ayrılığın Trabzon yerel medyasının öfkesini dindirip dindirmeyeceği ise bilinmiyor.

Süper Lig'de tarihi bir başarıya imza atan Medipol Başakşehir'in Süper Lig tarihinin 6. Şampiyonu ünvanını almasının ardından yarışı son 2 haftaya kadar sürdüren Trabzonspor camiasında büyük bir öfke patlamasına yol açtı.

Koronavirüs salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilmeden önce zirvede yer alan Trabzonspor, yeniden başlayan ligde oynadığı 7 maçta tam 12 puan kaybederek şampiyonluğu Medipol Başakşehir´e kaptırdı. 

Çıktığı 7 maçın 5´inde puan kaybeden bordo-mavililer, kaybettiği tüm maçlarda öne geçen taraf oldu. 

Trabzonspor´da pandemi sonrası Obi Mikel ve Sturridge ile yolların ayrılmasının ardından kadroda alternatif oyuncu sayısının azalması, hamle gücü düşen bordo mavili ekipte Sosa, Nwakaeme, Sörloth ve Ekuban gibi takım için kritik role sahip oyuncuların sakatlık yaşamaları, bu performanstaki düşüşte kuşkusuz önemli bir etkendi.

SİVASSPOR'A İKİNCİLİK KAYBEDİLEBİLİR

Trabzonspor bu hafta aldığı yenilgi ile sadece şampiyonluğu kaybetmedi. Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için şart olan ikincilik de riske girdi. 

Bordo-mavililerin üçüncü Demir Grup Sivasspor ile arasındaki puan farkı son haftaya girilirken 2´ye indi. Ligin 34´üncü haftasında Sivasspor Göztepe´yi yener, Trabzonspor ise Hes Kablo Kayserispor deplasmanında yenilirse ikincilik koltuğu Sivas ekibine geçecek.

Trabzon medyası bordo mavili takıma ateş püskürüyor...

KUPA HEDEFLERİ TUTMADI

Bu sezon 2+1 kupa hedefi koyan ancak bitime bir hafta kala şampiyonluk kupasına veda eden Trabzonspor'un elinde uzanabileceği Ziraat Türkiye Kupası bulunuyor. Eğer 29 Temmuz'da Alanyaspor'u yenebilirlerse 2 kupadan birinin almış olacaklar. Böylece gelecek sezon başında oynanacak Süper Kupa maçına da çıkmaya hak kazanacaklar.

Ancak Alanya'yı yenemezler ve kupayı alamazlarsa büyük hedeflerle başlanan sezonu hiçbir kupa almadan kapatmış olacaklar. 

Trabzon medyası bordo mavili takıma ateş püskürüyor... - Resim : 2

YEREL GAZETELERDEN TEPKİ YAĞIYOR

Son haftalara kadar şampiyonluk inançları süren Trabzonspor medyasındaki öfkeli başlıkların, yaşanan hayal kırıklığının sebebi biraz da hedeflerden bir bir uzaklaşılıyor olması.

Süper Lig´in 33´üncü haftasında Trabzonspor´un 3-1 öne geçip 4-3 kaybederek şampiyonluk yarışına havlu attığı İttifak Holding Konyaspor maçının ardından öfkeleri, kızgınlıkları ve hayal kırıklıkları başlıklara yansıdı. 

Günebakış gazetesi, “Eserinizle övünün”, “Haftalardır işkence çektirip Başakşehir´i şampiyon yaptınız”, Taka gazetesi, “Rezalet”, “Sözün bittiği yer, Trabzonspor´un 3-1 öne geçtiği maçta Konyaspor´a dramatik bir şekilde mağlup olmasının akılla izahı yok”, “Rüya gibi geçen sezon hayal kırıklığı ile bitti”, Karedeniz gazetesi, “Bu işte bir iş var”, “Şampiyonluğu Başakşehir´e altın tepside sunduk. Emeği geçen herkese teşekkürler!”, Kuzey Ekspres gazetesi, “O sene gelecek sene!”, Karadeniz´de Sonnokta gazetesi, “Gözyaşlarına bile değmezsiniz” başlıkları ile yenilgiyi ve kaçan şampiyonluğu okuyucularına ilettiler. 

Trabzon medyası bordo mavili takıma ateş püskürüyor... - Resim : 3

Trabzon medyası bordo mavili takıma ateş püskürüyor... ile ilgili etiketler Trabzonspor basın
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.