"Trabzon ile ilgili ne bir kelime, ne bir ima var"

Trabzonlularla ilgili ifadeleri çarpıtılan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, "Ağzımdan, Trabzon ile ilgili ne bir kelime ne bir cümle ne bir ima çıkmıştır" dedi.

İYİ Parti Meclis Üyesi İbrahim Özkan ve CHP Meclis Üyesi Seyfi Erbaş, AK Parti İBB Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun dün yaptığı konuşmada Trabzonluları rencide ettiğini öne sürdü. Erbaş, Göksu'nun Trabzonlularla ilgili ifade ettiği sözlerden dolayı özür dileyip, görevlerinden istifa etmesi gerektiğini ifade etti.

Bunu üzerine söz alan Göksu, CHP'nin tiyatroyu üç perde olarak oynadığını söyledi.

Göksu, komedi, dram ve trajediyi oynayan CHP'lilerin suçlarını örtmek için Trabzon meselesini gündeme getirdiğini ifade ederek, "Suçunuzu örtmek için Trabzonluların arkasına sığınmayın. Bizim için Trabzon candır. Trabzonlular da baş tacımızdır. Siz şunun cevabını verin. '31 Mart'ta CHP adayı kazandı' diye Yunan basını niye manşet attı? Ben bunu soruyorum. Trabzonlu bakanlarımız var. Yunan basınında bir cümle duydunuz mu? Suçunuzu örtmeye kalkmayın. Ağzımdan, Trabzon ile ilgili ne bir kelime ne bir cümle ne bir ima çıkmıştır. Açın dinleyin. Trabzonlu kardeşlerimizi rencide edecek bir ifade olmadığı gibi hiçbir zaman aklımın ucundan geçirmedim" diye konuştu.

'NE SÖYLEDİĞİMİ TRABZONLU KARDEŞLERİMİZ ÇOK İYİ BİLİYORLAR'

Göksu, "Eğer siz Trabzonlarla ilgili bir isim arıyorsanız, Tekirdağ Milletvekiliniz İlhan Özer'e bakın. Kadir Mısıroğlu üzerinden Trabzonlu kardeşlerimize neler dediğini gidin CHP grubundan dinleyin. Ne söylediğimi çok iyi biliyorum. Trabzonlu kardeşlerimiz de çok iyi biliyorlar. Trabzonlu kardeşlerimizle aynı duygularla üzülür aynı duygularla seviniriz. Siyasi manipülasyon yapacaksanız, ucuz yapmayın. Yunan medyası niye sizin adayınız kazandı diye bayram etti. Bizim için her yer Trabzon" dedi.

"Trabzon ile ilgili ne bir kelime, ne bir ima var" ile ilgili etiketler AK Parti CHP Trabzon İBB Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.