Tozkoparan İskender konusu nedir? Oyuncuları kimler?

Tozkoparan İskender 1. bölümüyle bu akşam TRT 1 ekranında yayınlanacak. Çocuk dizisi olan ve ilk 2 bölümü bu akşam ekrana gelecek Tozkoparan İskender dizisinin konusunun ve oyuncularını merak edenler için hazırladık.

Tozkoparan İskender TRT 1'de ekrana gelecek. Çocuk dizisi Tozkoparan İskender, bu akşam saat 20.00'de ekrana gelen ilk 2 bölümünün ardından yeni bölümleriyle her Pazar günü saat 17.00'de seyirciyle buluşacak.

TOZKOPARAN İSKENDER KONUSU NEDİR?

Daha çocuk yaşta rekorlara imza atmış süper kahraman İskender günümüze geliyor. Üstelik yol arkadaşları Salih ve Fikri hocaları ve peşinden ayrılmayan ezeli düşmanı Giovanni ile birlikte. 12 yaşında olmasına rağmen olağanüstü yeteneklere sahip olan kemankeş İskender, 2020 yılından yaşadığı döneme geri dönmez ise tarihin seyri değişecek, Tozkoparanlar yok olacak ve kötüler kazanacak.

Tozkoparan İskender dizisi oyuncuları kim? Tozkoparan İskender dizisi konusu ne? Tozkoparan İskender saat kaçta, hangi gün?

Fakat İskender'in derdi sadece bu değil. Onu günümüzde de pek çok sorun bekliyor olacak. Bir türlü kontrol etmeyi beceremediği güçleri, sürekli peşinde olan Venedikli okçu Giovanni ve okuldaki baş belası Kasırga takımı. Ve tabi ki tüm bu tehlikelere karşı Mavi Ay takımı İskender'i yalnız bırakmayacak.

TOZKOPARAN OYUNCULARI

Mert Erdoğdu
Deniz Erayvaz
Ülkü Hilal Çiftçi
Defne Ersen
Leya Kırşan
Burak Alkaş

Tozkoparan İskender konusu nedir? Oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler TRT 1 tozkoparan iskendir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.