Tozkoparan İskender dizisine dair sıcak gelişmeler var! İşte yeni sezon tarihi

TRT 1 ekranlarının sevilen yapımlarından biri olan Tozkoparan İskender dizisinin başlayıp başlamayacağı merak edilir hale geldi. Peki, Tozkoparan İskender dizisi yeniden başlayacak mı, yeni sezonu ne zaman? İşte detaylar…

Yeni sezona Alparslan: Büyük Selçuklu, Yürek Çıkmazı, Al Sancak, Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı, Gönül Dağı ve Teşkilat gibi yapımlar ile giriş yapmış olan TRT 1 ekranları, yeni sezonun en çok ilgi gören kanalları arasındaki yerini aldı. Geçtiğimiz sezon pazar günleri seyircisi ile Tozkoparan İskender dizisini buluşturan TRT 1 ekranlarının bu sene ne yapacağı ise merak konusu haline geldi.

Fantastik konusu ile son zamanların en çok ilgi gören yapımlarından biri olan Tozkoparan İskender dizisi, iki sezon boyunca TRT 1 ekranlarından seyirci karşısına çıkmıştı. Son sezon finalini 27 Mart 2022 tarihinde gerçekleştirmiş olan Tozkoparan İskender dizisinin yeniden ekranlara başlayıp başlamayacağı merak edilmeye başlandı. Peki, Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezonu ne zaman? Tozkoparan İskender dizisi final mi yaptı? İşte detaylar…

TOZKOPARAN İSKENDER DİZİSİNİN YENİ SEZONU OLACAK MI?

Tozkoparan İskender dizisine dair sıcak gelişmeler var! İşte yeni sezon tarihi

TRT 1 ekranında pazar günleri seyirci karşısına çıkan Tozkoparan İskender dizisinin 27 Mart 2022 tarihinde sona eren 2.sezonunun ardından yeni sezon açıklaması gelmedi. 3. sezonu ile seyirci karşısına çıkıp çıkmayacağı merak edilen Tozkoparan İskender dizisinin müzikali ise hala gösterimde.

Tozkoparan İskender dizisin anlatan bir müzikal tiyatro oyunu çekildi. Sömestr boyunca seyirci ile buluşacak olan bu tiyatro oyununun ardından Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceğinin de netleşmesi bekleniyor.

TOZKOPARAN İSKENDER DİZİSİ FİNAL MI YAPTI?

Çağan Efe Ak, Tuana Naz Tiryaki, Esat Polat Güler, Yağız Kılınç, Ülkü Hilal Çiftçi, Leyla Kırşan, Defne Erşen, Deniz Erayvaz ve Mert Erdoğdu gibi birbirinden yetenekli isimlerin bir araya geldiği Tozkoparan İskender dizisinin yeni sezon tarihi henüz belli olmadığı için pek çok dizi seyircisi, dizinin final yaptığını düşünmeye başladı. Bunun üzerine ise gözler TRT 1 ekranlarına döndü.

Henüz final açıklaması gelmeyen TRT 1 ekranlarının Tozkoparan İskender dizisini ilerleyen dönemlerde yeniden seyirci ile buluşturması bekleniyor. Özellikle de dizinin müzikalinin ardından ekrana geleceği konuşuluyor.

Tozkoparan İskender dizisine dair sıcak gelişmeler var! İşte yeni sezon tarihi ile ilgili etiketler dizi TRT 1
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.