Tozkoparan İskender 6. bölüm izle

Tozkoparan İskender 6. bölüm full izlenmek için yayında. 31 Ocak 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender 6. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Tozkoparan İskender 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 6. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 31 Ocak akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender 6. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

TOZKOPARAN İSKENDER 6. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yer aldığı Tozkoparan İskender dizisi 6. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

İskender sonunda güçlerini de ortaya koyarak Ayberk’in zarar görmesine tamamen engel olmuştur. Yaşadıkları ile şaşkına dönen Ayberk, İskender’in süper güçleri olduğuna Kasırgayı’da ikna etmeye çalışmaktadır.

Tozkoparan İskender 6. bölüm izle

Rafet Pala ise okulu yönetme işini eşi Refika Pala’ya devretmiştir. İlk iş olarak da Kasırga ve Mavi Ay’ı okçuluk hocaları olan Cihangir ile tanışmasına vesile olacaktır. Giovanni’yi beklenmedik bir anda karşısında bulunan İskender bazı durumlardan şüphe duymaya başlar.

Yaşanan bazı olaylar neticesinde İskender’i asla yalnız koymayan Mavi Ay, Giovanni’yi iknaya çalışır. Ancak Giovanni yaşananların aksine hem İskender hem de Mavi Ay’ın ceza alamsı için elinden ne geliyorsa yapar. İskender ise yaşananlardan dolayı çok üzülerek tüm sorumluluğu üzerine alır.

Tozkoparan İskender 6. bölüm izle ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender 6. bölüm Tozkoparan İskender son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.