Tozkoparan İskender 4. son bölüm izle!

Tozkoparan İskender 4. bölüm full izlenmek için yayında. 17 Ocak 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender 4. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Tozkoparan İskender 5. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 4. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 17 Ocak akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender 4. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

TOZKOPARAN İSKENDER 4. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yer aldığı Tozkoparan İskender dizisi 4. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

Tozkoparan İskender 4. bölüm

Sonunda Mavi Ay hem Salih hem İskender hem de Fikri ile karşı karşıya gelir. Henüz yaşananlardan dolayı şoku bir türlü atlatamayan Mavi Ay, TAYGU Koleji’nin sahibi olan Rafet Pala’ca sıkıştırılır. İskender’in okula gitmediğini haber alan Rıfat, Salih’i polise şikayet etmekle tehdit eder. Ancak bu durum İskender için o kadar da kolay olmayacaktır.

Kadırga’da yerle bir olan imajını yeniden kurtarmak adına atak yapar. Plan hazırlığı içine girişmeye karar verir. Bundaki tek amaç ise Mavi Ay’ın havasını söndürebilmektir. Makbule’nin oğlu Cihangir kılığında kendisini gizlemeye devam eden Giovanni de Rüya ile tanışır. Rüya bu durumdan az da olsa şüphe duysa da onun gerçekten de Cihangir olduğunu bir türlü anlayamaz. Rüya artık tamamen Giovanni’nin radarına girmiştir.

Tozkoparan İskender 4. son bölüm izle! ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.