Tozkoparan İskender 3. bölüm izle

Tozkoparan İskender 3. bölüm full izlenmek için yayında. 10 Ocak 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender 3. bölüm tek parça halinde youtube’de. Peki, Tozkoparan İskender 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 3. bölüm izle oldukça yakından takip edilmekte. 10 Ocak akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender 3. son bölümü tek parça yine youtube platformu üzerinden izlenebilecek.

TOZKOPARAN İSKENDER 3. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yer aldığı Tozkoparan İskender dizisi 3. bölüm ile youtube platformunda izleyenleri ile buluştu.

İskender, Salih ve Fikri, yeniden bulaşabilmenin mutluluğunu yaşamaktadır. Bu sırada Mavi Ay’ın seslerini duyarlar ancak Salih’in isteği üzerine saklanırlar. Mavi Ay neler olup bittiğini tartışırken, Asya yerde yeşil bir zihgirin olduğunu fark eder. İskender, hırsızlarla yaşadığı arbede esnasında zihgirini yere düşürmüştür. Mavi Ay zihgiri alıp uzaklaşır. İskender, Mavi Ay’ın peşinden gitmek istese de Salih ona engel olur. Ancak İskender’in aklı zihgirde kalmıştır.

Tozkoparan İskender 3. bölüm izle

Giovanni gözlerini Makbule’nin evinde açar. Neler olup bittiğini anlamaya çalışırken, Makbule yanına gelir ve Giovanni’ye “oğlum Cihangir” diyerek sarılır. Bu durum Giovanni’nin aklına yalanlarla dolu sinsi bir plan getirir.

Kasırga, ormanda başlarına gelenlerin videosunun Dedikoducu adlı bir sosyal medya kanalında yayınlanmasıyla birlikte zor anlar yaşamaktadır. Taygu Koleji’nde yerle bir olan imajlarını toparlayabilmek için düşünürler ve bir plan yaparlar.

Tozkoparan İskender 3. bölüm izle ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender 3. bölüm Tozkoparan İskender son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.