Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı

Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı ilk sahne izleyenler tarafından merakla beklenmekte. 23 Mayıs akşamında TRT 1 ekranlarında takip edilen Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Tozkoparan İskender dizisinin son bölümünden ayrıntılar…

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender dizisi 24. bölümü 23 Mayıs Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı.

Her bölümü olay yaratan ve nefes kesen sahneleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Tozkoparan İskender dizisinin son bölümünde; Salih ve Fikri taşın izini sürmeye devam ederken ÇL-B’nin uyarısıyla laboratuvara yabancı birisinin girdiğini son anda öğrenirler.

Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı

Laboratuvara giren kişi, zaman makinesini etkisiz hale getirmeye başlayınca, Tozkoparanlar panik içerisinde laboratuvara koşarak duruma müdahale etmeye çalışırlar. Diğer yandan da Tayfun ve Duygu, Ece ile Ayberk’in kendilerinden habersiz bir şeyler çevirdiğini fark ederek onları sorguya çekmeye başlarlar.

Üzerindeki baskıya dayanamayan Ayberk, soluğu Mavi Ay’ın yanında alır ve Mavi Ay’a İskender’siz bir “hiç” olduklarını söyler. Bu sözlerden etkilenen Mavi Ay’ın morali bozulunca, İskender devreye girer ve son karşılaşmaya katılmayacağını açıklar. İskender, Mavi Ay’a kendisi olmadan da Kasırga’yı yenebilecek güçte olduğunu hatırlatacaktır.

Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı - Resim : 2

Ancak Giovanni, yine başka bir hile peşindedir ve Mavi Ay’ın karşılaşmada “attan düşmüşe dönmesi” için elinden geleni yapacaktır. Tüm bunlar olup biterken Savaş Hoca, Makbule teyzeye yaptığı bir ziyaret esnasında zaman yolcuğu için gereken taşı bulur ve gözlerine inanamaz. Gitme vaktinin yaklaştığını gören İskender, sonunda Rüya’ya kendisinin Tozkoparan İskender olduğunu itiraf eder.

Tozkoparan İskender 25. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.