Tozkoparan İskender 22. bölüm izle! Tozkoparan İskender 23. bölüm fragmanı

Tozkoparan İskender 22. bölüm full izlemek için yayında. Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin tamamı kesintisiz tek parça Youtube platformunda. Peki, Tozkoparan İskender 23. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 22. bölüm ile 9 Mayıs Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender dizisinin 22. son bölümünde; ÇL-B taşın yerini tespit ettiğini söyleyince, Fikri ve Salih Vecihi’nin peşine düşerler. Diğer yandan da Giovanni de bir eskiciyi takip ederek taşın izini sürmektedirler.

Tozkoparan İskender 22. bölüm izle! Tozkoparan İskender 23. bölüm fragmanı

Birlikte yaptıkları tarih ödevi sunumundan sonra aralarındaki buzları eriten Mavi Ay ve Kasırga takımlarında ise dostluk rüzgarları esmektedir. Ece, daha önceden hazırlamış olduğu Tozkoparan İskender araştırma dosyasını İskender’e hediye eder. İskender dosyayı incelerken, doğduğu köyün, annesinin ve babasının isimlerinin değiştiğini, kendisinden de kıvırcık saçlı yeşil gözlü bir çocuk olarak bahsedildiğini fark eder.

Görünüşe göre İskender, tarihten silinmekte ve onun yerini başka bir çocuk almaktadır. Kasırga’yı atlattığını düşünen Mavi Ay, Salih ve Fikri’nin ardından taşın peşine düşer. Ancak Kasırga, Mavi Ay’ın yine kendilerinden bir şeyler sakladığı anlar ve böylelikle Kasırga da Mavi Ay’ın peşine düşer.

Tozkoparan İskender 22. bölüm izle! Tozkoparan İskender 23. bölüm fragmanı - Resim : 2

Kasırga, Mavi Ay’ın sırrını öğrenecek mi? Tozkoparanlar taşı bulabilecek mi? Tarihte İskender’in yerini başka bir çocuk mu alıyor? Tarihten silinmek istemeyen İskender, Rüya’yı ardında bırakıp geçmişe geri dönebilecek mi?

TOZKOPARAN İSKENDER 22. BÖLÜM İZLE

Tozkoparan İskender 22. bölüm izle! Tozkoparan İskender 23. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.