Tozkoparan İskender 18. son bölüm izle!

Tozkoparan İskender 18. bölüm full izlenmek için yayında. 11 Nisan 2021 tarihinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender 18. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Tozkoparan İskender 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Tozkoparan İskender 18. bölüm ile 11 Nisan Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Çağla Efe Ak ve Defne Ersen’in oynadığı Çukur dizisinin son bölümünde; İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay’ın canı yeniden sıkılmıştır. Kuzgunların dönmüş olma ihtimalinin yanı sıra birisi özellikle İskender ile uğraşıyor gibidir.

TOZKOPARAN İSKENDER 18. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Savaş, Fikri’ye naz yapar ve gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ister. Savaş’a karşı mahcup olan Fikri, Savaş’a kendisinden ne isterse yapacağına söz verir. Mavi Ay ve Kasırga, tam okçuluk müsabakası sırasında Giovanni’nin Tayfun’a söylediği söz ile birlikte şok olur. Evlatlıktan reddedileceklerini duyan Tayfun ve Duygu, soluğu babaannelerinin yanında alırlar.

Tozkoparan İskender 18. son bölüm izle!

Yalnızca Kasırga üyeleri değil, tüm öğretmenler ve Mavi Ay da yaşananlar karşısında oldukça üzülür. Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek isteyen Mavi Ay bir plan yapar ve Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Ancak planın işe yaraması için Kasırga’nın Mavi Ay ile iş birliği yapması lazımdır.

İskender’in bulduğu kuzgun tüyü ne anlama geliyor? Savaş, yaptıklarını affettirmeye çalışan Fikri’den ne isteyecek? Tayfun ve Duygu evlatlıktan ret mi ediliyor? Mavi Ay’ın Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek için yaptığı plan ne?

Tozkoparan İskender 18. son bölüm izle! ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender 18. bölüm Tozkoparan İskender son bölüm Tozkoparan İskender

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.