Tozkoparan İskender 15. son bölüm izle

Tozkoparan İskender 15. bölüm full izle yayında. Pazar günlerinde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender 15. bölüm tek parça halinde kesintisiz olarak Youtube de. Peki, Tozkoparan İskender 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in yer aldığı Tozkoparan İskender dizisinin 15. son bölümü 21 Mart Pazar gününde TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluştu.

Her bölümü birbirinden aksiyon dolu sahnelerle dolu olan Tozkoparan İskender dizisinde bu hafta; Kasırga’nın Mavi Ay’ı bodrum katına kilitlediği, Mavi Ay’ın ise izinsiz olarak cezalı odayı kullandığı sonunda ortaya çıkmıştır.

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Özeti

Refika ve Rüya, her iki takımın alması gereken ceza konusunda anlaşmazlığa düşer. Diğer yandan Fikri, laboratuvara bırakılan notu Mavi Ay ve Salih’e gösterir. Bunun üzerine İskender, Cihangir hakkındaki şüphelerini yeniden hatırlamaya başlar. Önce nişan taşından adının silinmesi, sonra da geçmişe dönmesi gerektiğini söyleyen notun ortaya çıkmasıyla İskender bunalır. İskender’e destek olmak isteyen Mavi Ay, Cihangir’in gerçekten geçmişten gelip gelmediğini anlamak için bir plan yapar. Fikri’nin şüpheleri ise Kuzgunlar üzerinde yoğunlaşır. İskender’in yaralarına merhem olmak isteyen Salih, İskender’i Mavi Ay ile birlikte Okçular Tekkesi’ne götürür.

Tozkoparan İskender 15. bölüm full izle

Kasırga’nın ve Mavi Ay’ın alacağı cezalar ne olacak? Laboratuvara notu kim bıraktı? Kuzgunlar geri mi dönüyor? Mavi Ay, Cihangir’in geçmişten gelip gelmediğini ortaya çıkarabilecek mi? Okçular Tekkesi’ne yeniden dönen İskender’i neler bekliyor? İskender’in ismi yok olmak üzere mi?

Tozkoparan İskender 15. Bölüm Full İzlemek İçin Tıklayınız

Tozkoparan İskender 15. son bölüm izle ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender Tozkoparan İskender 15. bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.