Tozkoparan İskender 15. Yeni Bölüm Fragmanı

Tozkoparan İskender 15. bölüm fragmanı için geri sayım başladı. 14 Mart akşamında TRT 1’de yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyenler tarafından sıkı bir takipte. Peki, Tozkoparan İskender 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 ekranlarında 14 Mart Pazar akşamında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisi 14. son bölümüyle izleyenlerinin karşısına çıktı. Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı ve gelecek hafta 21 Mart Pazar akşamında yayınlanacak olan Tozkoparan İskender 15. yeni bölüm fragmanı içinde heyecanlı bekleyiş başladı.

TOZKOPARAN 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İskender’in sayesinde Mavi Ay, Salih ile Rüya’nın nikahına son anda yetişmeyi başarmıştır. Nikaha yetişme telaşı içerisinde olan ve koşturmaca yaşayan Elif ve Sinan hasta olduktan sonra o gün okula gitmezler. Asya ile Arda’dan hesap sormak isteyen İskender de Kasırga’nın kulüp odasındadırlar.

Tozkoparan İskender 15. Yeni Bölüm Fragmanı

Giovanni de geçmişe dönebilmek adına zaman makinesinin tekrardan çalıştırılabilmesi adına yeni plan peşindedir. İskender, Mavi Ay’ın kulüp odasına gittiği zaman giriş kısmında asılan bir not gözüne çarpar. Bu notta yazılanları dikkate alarak bir sonraki nottaki ipuçlarının peşine düştüğünde kendisini bir anda ormanın derinliklerinde bulur.

Bir zaman yolculuğu yaptığını çok sonradan fark eden İskender karşısında Mavi Ay, Salih ve Fikri ile karşılaşır. Ancak Tozkoparanları hiçte memnun etmeyecek yeni gelişmeler yaşanacaktır. İskender’in adı nişan taşından tamamen silinmiştir.

Tozkoparan İskender 15. Yeni Bölüm Fragmanı ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender tozkoparan iskender 15. bölüm fragmanı tozkoparan iskender yeni bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.