Tozkoparan İskender 14. Son Bölüm izle

Tozkoparan İskender 14. bölüm full izlenmek için yayında. 14 Mart akşamında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Tozkoparan İskender dizisinin son bölümünü tek parça halinde kesintisiz Youtube platformundan izleyebilirsiniz.

Başrollerinde Çağan Efe Ak ile Defne Ersen’in oynadığı Tozkoparan İskender dizisinin 14. son bölümü 14 Mart Pazar akşamında TRT 1 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Her bölümü olay yaratan ekranların fenomeni, Tozkoparan İskender son bölüm tekrarı dizi bitiminde Youtube platformundan izlenebiliyor.

TOZKOPARAN 14. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

İskender’in sayesinde Mavi Ay, Salih ile Rüya’nın nikahına son anda yetişmeyi başarmıştır. Nikaha yetişme telaşı içerisinde olan ve koşturmaca yaşayan Elif ve Sinan hasta olduktan sonra o gün okula gitmezler. Asya ile Arda’dan hesap sormak isteyen İskender de Kasırga’nın kulüp odasındadırlar.

Tozkoparan İskender 14. Son Bölüm izle

Giovanni de geçmişe dönebilmek adına zaman makinesinin tekrardan çalıştırılabilmesi adına yeni plan peşindedir. İskender, Mavi Ay’ın kulüp odasına gittiği zaman giriş kısmında asılan bir not gözüne çarpar. Bu notta yazılanları dikkate alarak bir sonraki nottaki ipuçlarının peşine düştüğünde kendisini bir anda ormanın derinliklerinde bulur.

Bir zaman yolculuğu yaptığını çok sonradan fark eden İskender karşısında Mavi Ay, Salih ve Fikri ile karşılaşır. Ancak Tozkoparanları hiçte memnun etmeyecek yeni gelişmeler yaşanacaktır. İskender’in adı nişan taşından tamamen silinmiştir.

TOZKOPARAN İSKENDER 14. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Tozkoparan İskender 14. Son Bölüm izle ile ilgili etiketler Tozkoparan İskender tozkoparan iskender 14. bölüm Tozkoparan İskender son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.