Toyota'dan 'geri çağırma' iddialarına ilişkin açıklama

Japon otomotiv devi Toyota, üretim hatası nedeniyle '3.4 milyon aracın geri çağırılacağı' iddialarına ilişkin bir basın bildirisi yayımladı.

Reuters’ta yer alan habere göre, Toyotanın 3.4 milyon aracının elektronik bir arızadan dolayı hava yastıklarının açılmayacağı ve bu sebepten ötürü de tüm araçların geri çağrılacağını iddia etmişti. 

TÜRKİYE'Yİ KAPSAMIYOR

Söz konusu iddialara ilişkin olarak Toyota'dan açıklama geldi. Söz konusu açıklamada, ''Bugün haber ajansları tarafından servis edilen "Toyota 3,4 Milyon Aracını Geri Çağırıyor" başlıklı haber; Türkiye ve Avrupa'daki araçları kapsamamaktadır. Toyota, müşteri ve insan odaklı yaklaşımını her zaman göstermekte ve en küçük olası bir sorunu önceden önleme çabası içinde tüm imkanlarını hiçbir ticari kaygı taşımadan sonuna kadar kullanmaktadır. Bilgilerinize sunarız.'' ifadeleri yer aldı.

Toyota'dan 'geri çağırma' iddialarına ilişkin açıklama

 

Toyota'dan 'geri çağırma' iddialarına ilişkin açıklama ile ilgili etiketler Türkiye Avrupa Toyota Araç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.