Toyota, Honda, Volkswagen, Opel! Otomobil markaları Ekim ayına zamlı başladı!

Otomobil markaları, Ekim ayına zamlı bir başlangıç yaptı. Ekim ayı ile birlikte Toyota, Honda, Volkswagen, Opel, Dacia gibi dev markalar otomobil satış fiyatlarını güncelledi. İşte detaylar…

Otomobil markaları, ekim ayı itibariyle sıfır otomobillerde fiyat değişikliliğine gitti. 

Sıfır otomobil fiyatlarında yüzde 20’lik bir fiyat artışı beklenirken, markalar sıfır araba modelleri için fiyatlarını şimdiden güncelledi. 3 Ekim 2022 Pazartesi günü itibariyle Toyota Corolla, Honda Civic, Honda City, VW Caddy, Kia Stonic, Opel Mokka, Dacia Sandero ve Dacia Duster modelleri çeşitli oranlarda zamlandı.

Toyota, Honda, Volkswagen, Opel! Otomobil markaları Ekim ayına zamlı başladı!

Otomobil gazetecisi Emre Özpeynirci, Citroen, Hyundai ve Mitsubishi fiyatları tarafından güncelleme yapıldığı belirtti.

Özpeynirci, fiyat listesi güncellenen otomobil modelleri ve zam oranlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Emre Özpeynirci’nin paylaşımı şöyle: 

“Bugün itibarıyla zamlanan modeller; Toyota Corolla  yüzde 4, Honda Civic, CR-V, HR-V, Jazz, Accord yüzde 3, Honda City yüzde 1, VW Caddy yüzde 2,5, Kia Stonic yüzde 3,4-3,6, Opel Mokka yüzde 2,3, Dacia Sandero yüzde 0,6-0,7, Dacia Duster yüzde 1,2. Citroen, Hyundai ve Mitsubishi fiyatları ise güncelleniyor.”

 

Toyota, Honda, Volkswagen, Opel! Otomobil markaları Ekim ayına zamlı başladı! ile ilgili etiketler Honda Toyota Volkswagen Kia otomobil ekim fiyatları dacia
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.