Tövbeler Olsun yeni bölüm neden yok? Tövbeler Olsun final mi yaptı, bitti mi?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Tövbeler Olsun dizisinden kötü haber geldi. Reytinglere yenik düşen Tövbeler Olsun 26. bölümü 14 Şubat akşamında yayınlanmadı. Peki, Tövbeler Olsun neden yok?

TRT 1 ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan ve çok sevilen dizilerden biri olan Tövbeler Olsun’un final kararı aldığı belirtildi. 14 Şubat akşamında TRT 1 yayın akışından çıkarılan dizi için yakın zamanda final kararı alarak bunun kamuoyu ile paylaşılacağı ifade edildi. Peki, Tövbeler Olsun dizisi final mi yaptı, bitti mi?

TÖVBELER OLSUN NEDEN YOK?

TRT 1 ekranlarında 14 Şubat yayın akışından çıkarılan Tövbeler Olsun dizisinin 26. bölümünün yayınlanmayacağı ve onun yerine Masumlar Apartmanı dizisinin geçmiş bölümünün yayına verildiği belirlendi.

Tövbeler Olsun yeni bölüm neden yok? Tövbeler Olsun final mi yaptı, bitti mi?

TÖVBELER OLSUN FİNAL Mİ YAPTI?

Tövbeler Olsun dizisinin akıbeti hakkında yapılan açıklamada,Milim Sanat imzalı Tövbeler Olsun dizisi için final kararı alındığu duyuruldu. Güven Kıraç, Erkan Can, İpek Tuzcuoğlu, Çiçek Dilligil, Ünal Silver ve Seda Türkmen gibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı dizi 32. bölümüyle ekranlara veda edecek ve final yapacak. Ayrıca Tövbeler Olsun oyuncularından Seda Türkmen, senaryo gereği 29. bölümde diziden ayrılacak.

Tövbeler Olsun yeni bölüm neden yok? Tövbeler Olsun final mi yaptı, bitti mi? ile ilgili etiketler Tövbeler Olsun
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.