Totti'nin mesajı sonrası yeniden hayata döndü

Lazio'da forma giyen genç kadın sporcu 9 ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası komaya girdi. Tüm uğraşlara rağmen komadan çıkmayan genç sporcunun sağlık durumuyla ilgili mucizevi bir olay gerçekleşti. Lazio'da forma giymesine rağmen Roma ve Francesco Totti hayranı olan Ilenia Matilli'nin durumundan haberdar olan Totti genç kadına video mesaj gönderdi. Ailesi mesajı dinletince genç kadın komadan çıktı.

Bir arkadaşıyla 15 Aralık 2019’da trafik kazası geçiren Ilenia Matilli ağır yaralanarak komaya girmiş, yanındaki arkadaşı ise kaza yerinde hayatını kaybetmişti. Ilenia Matilli, Roma’nın ezeli rakibi Lazio’da forma giyse de gönlündeki takım Roma olduğu için ailesi, tedavisi sırasında ona sık sık Roma marşları dinletip, kaptan Totti’nin videolarını izletti.

Totti'nin mesajı sonrası yeniden hayata döndü

Durumdan haberdar olan Roma'nın efsane kaptanı Totti, Ilenia'ya geçen gün bir video medaj gönderdi. Totti mesajında “Yanındayız, güçlüsün başaracaksın, bu sureci aşacaksın ve iyileşeceksin“ dedi. Ailesi tarafından dinletilen mesajın ardından Ilenia komadan çıktı.

Totti'nin mesajı sonrası yeniden hayata döndü - Resim : 2

Yaşanan gelişme üzerine Totti hastaneye giderek komadan çıkan genç sporcuyu ziyaret etti. Ilenia Matilli’nin ailesi ise Totti’nin bu ziyareti ve moral desteği karşısında “Gerçekten çok iyi bir insan onun desteği ile umarız kızımız kısa surede iyileşir“ sözleriyle duygularını dile getirdiler.

Totti'nin mesajı sonrası yeniden hayata döndü ile ilgili etiketler Roma francesco totti koma
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.