Totti veda ederken kulüp sahiplerini bombaladı!

Efsane isim Francesco Totti, Roma'dan ayrıldığını açıkladı. Basın toplantısında ayrılık için düzenlediği basın toplantısında çok sert açıklamalarda bulundu.

Roma'nın efsane isimlerinden ve yönetici olarak görev alan Francesco Totti, kulübe veda ettiğini bir basın toplantısı ile duyurdu. Totti basın toplantısında kulübün ABD'li sahiplerine sert sözler söyledi.

İşte Totti'nin sözleri:

"8 yıldır, Amerikalılar geldiğinden beri tüm Roma efsanelerini Roma'dan kopardılar. Bir şey istiyorlarsa yapmayı başarıyorlar. Herkes onların bana futbolu bıraktırdığını biliyor. 6 yıllık kontrat imzaladım ama işin içine girince her şeyin farklı olduğunu gördüm."

"Ayrılık kararı almamın birçok sebebi var. Hiçbir zaman işlere dahil olmama izin vermediler. 2 yıldır görev yapıyorum ancak en fazla 10 toplantıya çağırılmışımdır. Her zaman son dakika haber verildi. Her zaman dışarıda tutmaya çalıştılar."

"Kulübün yeni bir sahibi olursa, o zaman Roma'ya dönerim. Ben Romalılara asla yanlış bir şey yapmam. Bu ayrılık, bir futbolcu olarak ayrılık yaşamaktan çok daha kötü. Roma'dan ayrılmak, ölmek gibidir. Şu an ölsem, daha iyi hissederdim."

Totti veda ederken kulüp sahiplerini bombaladı! ile ilgili etiketler ABD İtalya Roma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.