Tottenhamlı Serge Aurier'nin kardeşi silahlı saldırıda öldürüldü

Tottenham forması giyen Serge Aurier’in kardeşi bu sabaha karşı yerel saatle 05:00’te vurularak öldürüldü.

Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ı sarsan ölüm haberi. Tottenham forması giyen Serge Aurier'in kardeşi bu sabaha karşı 05:00’te vurularak öldürüldü. Aurier’in 26 yaşındaki kardeşi Christopher, Fransa’nın Toulouse kentinde silahla öldürüldü. Hürriyet'te yer alan haberde, Aurier'in takımı Tottenham da ölüm haberini doğrularken Fildişi Sahilli futbolcunun yanında olduklarını belirttiler.

Sabah karşı bir gece kulübünün çıkışında gerçekleşen olayda katilin kaçmadan hemen önce bir kez de mide bölgesine doğru ateş ettiği ifade edildi. Serge Aurier'in kardeşi de abisi gibi futbolcuydu. Cinayetle ilgili polisin soruşturma başlattığı ve katili arama çalışmalarının devam ettiği belirtildi.

Tottenhamlı Serge Aurier'nin kardeşi silahlı saldırıda öldürüldü ile ilgili etiketler İngiltere cinayet Tottenham Serge Aurier futbolcu kardeşi Christopher Aurier
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.