Tottenham'dan son şampiyona futbol dersi!

Tottenham Real Madrid Şampiyonlar Ligi 4. haftasında karşı karşıya geldi. Müthiş bir futbol oynayan Tottenham Londra'da Real Madrid'e adeta ders verdi. Tottenham Real Madrid maç özeti haberimizde...

Tottenham Real Madrid Şampiyonlar Ligi 4. hafta maçında kozlarını paylaştı. Son iki sezonu şampiyonu olan Real Madrid, Tottenham karşısında çaresiz kaldı. İngilizlerin yeni genç yıldızı Delle Alli, Madrid defansını adeta delik deşik etti. 3-1 biten maçta Tottenham'ın iki golünü Della Alli kaydederken üçüncü gol, Eriksen'den geldi. Real Madrid'in tek golünü ise Portekizli dünya starı Ronaldo'dan geldi. Tottenham Real Madrid maçı özeti haberimizde...

TOTTENHAM REAL MADRİD İLK 11'LERİ

TOTTENHAM: Lloris, Aurier, Sanchez, Dier, Aldeweireld, Vertonghen, Eriksen, Winks, Dembele, Alli, Kane

REAL MADRİD: Casilla, Hakimi, Ramos, Nacho, Marcelo, Casemiro, Modric, Kroos, İsco, Ronaldo, Benzema

TOTTENHAM - REAL MADRİD MAÇI ÖZETİ

MS Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Maç sonucu; Tottenham Hotspur: 3 - Real Madrid: 1
90' Marcelo önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Marcelo tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
90'CornerReal Madrid takımı korner kullanacak.
90' Real Madrid takımından Cristiano Ronaldo tarafından çekilen şut kaleyi bulmuyor.
90'YellowReal Madrid takımında Sergio Ramos, sarı kart görüyor.
89'YellowTottenham Hotspur takımında Moussa Dembele hakem Cüneyt Çakır tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
83'BlockedShotMarcelo önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Marcelo tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
81'SubstitutionReal Madrid takımında oyuncu değişikliği; Luka Modric oyundan çıkarken Theo Hernandez oyuna giren isim.
80'AssistBorja Mayoral, gol pasını veren isim.
80'GoalGOOOLL!! Cristiano Ronaldo tabelayı 3 - 1 olarak değiştiriyor.
79'SubstitutionTottenham Hotspur takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Harry Kane çıkıyor ve yerine Fernando Llorente oyuna giriyor.
78' Dele Alli altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
75'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasının sağ köşesinde ofsayta düşen oyuncu Borja Mayoral
74'SubstitutionReal Madrid takımında oyuncu değişikliği; Isco oyundan çıkarken Borja Mayoral oyuna giren isim.
74'SubstitutionReal Madrid takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Karim Benzema çıkıyor ve yerine Marco Asensio oyuna giriyor.
68' Christian Eriksen rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
68'CornerReal Madrid takımı korner kullanacak.
68'BlockedShotIsco rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
65'AssistHarry Kane, gol pasını veren isim.
65'GoalGOOOLL!! Christian Eriksen tabelayı 3 - 0 olarak değiştiriyor.
62'CornerReal Madrid, Isco ile köşe vuruşu kullanıyor.
62'BlockedShotKaleciyi önde gören Sergio Ramos, orta yuvarlaktan şutunu çekiyor ancak savunma topun kaleyi gitmesini engelliyor.
62'BlockedShotToni Kroos önemli bir poziyonu değerlendiremiyor. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Toni Kroos tarafından çekilen şut defansın müdahalesiyle engelleniyor.
56'AssistEric Dier, gol pasını veren isim.
56'GoalGOOLLL!! Dele Alli ile Tottenham Hotspur farkı 2'ye çıkarıyor.
54'CornerIsco ile Real Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.
54'CornerIsco ile Real Madrid takımı köşe vuruşu kullanacak.
46' Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.
45' Maçın ilk yarısı 1-0 sonuçlanıyor
42'BlockedShotReal Madrid takımından Cristiano Ronaldo çektiği şut savunmaya çarpıyor ve top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
40'CornerReal Madrid, Isco ile köşe vuruşu kullanıyor.
35'CornerReal Madrid, Isco ile köşe vuruşu kullanıyor.
33'OffsideCeza sahası içinde altıpas üzerinde Sergio Ramos için ofsayt bayrağı kalkıyor.
32'CornerReal Madrid, Toni Kroos ile köşe vuruşu kullanıyor.
31'BlockedShotHarry Kane rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
30'CornerReal Madrid takımı korner kullanacak.
30'CornerReal Madrid takımı korner kullanacak.
27'AssistKieran Trippier, gol pasını veren isim.
27'GoalGOOOLL!! Dele Alli Tottenham Hotspur takımını öne geçiren golü atıyor.
24'SubstitutionTottenham Hotspur takımında oyuncu değişikliği; Toby Alderweireld oyundan çıkarken Moussa Sissoko oyuna giren isim.
19'CornerTottenham Hotspur takımı korner kullanacak.
12'OffsideHakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Karim Benzema
10'BlockedShotChristian Eriksen rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
6'CornerReal Madrid, Isco ile köşe vuruşu kullanıyor.
6' Sergio Ramos altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
1' Hakem, maçın ilk düdüğünü çalıyor ve maç başlıyor.

tottenham_real_madrid_canlA_izle

REAL MADRİD’TEN NEYMAR BOMBASI!

İspanyol spor dergisi Don Balon, Fransa'da mutsuz olduğunu ileri sürülen Neymar'ın Real Madrid'e transferi için gizli görüşmeler yaptığını yazdı.

Neymar’ın sezon sonunda Real Madrid’e gelmek için İspanyol devi ile gizli görüşmeler yaptığı ileri sürüldü. İspanyol spor dergisi Don Balon’un haberine göre, sezon başında rekor ücretle PSG’ye giden Neymar Fransa’da mutsuz.

Bu nedenden dolayı, Edinson Cavani ile tartışma yaşayan ve teknik direktör Unai Emery’nin çalışma metodlarından da memnun olmayan Neymar’ın Paris macerası kısa sürecek.

Barcelona’nın kendisiyle tekrar ilgilenmeyeceğini düşünen Neymar, Katalonya’ya dönmeye de sıcak bakmıyor. Real Madrid’de oynamak isteyen Neymar, İspanyol devi ile gizli görüşmeleri sürdürüyor.

Real Madrid Başkanı Florentino Perez de Neymar’ın babasıyla biraraya geldi ve Neymar’ı Cristiano Ronaldo’nun yerine takıma kazandırmak istiyor.

Tottenham'dan son şampiyona futbol dersi! ile ilgili etiketler Tottenham Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi maçı özeti maç sonucu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.