Tottenham-West Ham kavgası... Kuzey Londra'da holiganlar birbirine girdi

Tottenham Hotspur ve West Ham United taraftarları, Carabao Cup çeyrek final maçı öncesi birbirine girdi... Kuzey Londra'da stat çevresinde yaşanan kavgaların görüntüleri sosyal medyaya yansıdı. Tottenham maçı 2-1 kazanırken taraftarları stat çıkışı hep bir ağızdan "West Ham nereye gelirse dayak yer" bestesini söyledi.

Londra'nın iki köklü kulübü Tottenham Hotspur ile West Ham United, dün akşam Carabao Cup çeyrek finalinde karşı karşıya geldi. 

Kuzey Londra ekibi Bergwijn ve Lucas Moura'nın attığı gollerle 2-1 kazandı. Doğu Londra ekibinin tek golünü yükselen yıldız Jared Bowen attı. 

İki takım taraftarlarının maç öncesi maç çıkışı kavgaları İngiliz basınında geniş yer buldu. Sosyal medyaya yansıyan kavga görüntülerinde taraftar grupları saha dışında kavga ederken Spurs taraftarlarının tezahüratları duyuluyor. Bir kişi de yolda baygın halde görülüyor.

Çıkan kavgalarda ağır yaralı hiç kimsenin olmadığı ve holiganların polis kontrolünde dağıldıkları ifade edildi.

Bir önceki turda Manchester United'ı eleyen ve son iki sezondur Premier League'de ilk dörde oynayan West Ham United, Tottenham'ı da deplasmanda yenerek yarı finale çıkmak istiyordu.

 

"West Ham get battered everywhere they go, West Ham get battered everywhere they goooo!"

Tottenham-West Ham kavgası... Kuzey Londra'da holiganlar birbirine girdi

Tottenham-West Ham kavgası... Kuzey Londra'da holiganlar birbirine girdi ile ilgili etiketler West Ham United Londra tottenham hotspur Carabao Cup
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.