Tottenham Hotspur'dan Watford'a da aynı tarife... Heung-min Son'dan bir üçlük daha

Ozan Tufan'lı Watford, Premier League'in 3. haftasında Tottenham Hotspur deplasmanında... Sezona Manchester City galibiyetiyle başlayan ve 2'de 2 yapan Tottenham'da Harry Kane ilk 11'e geri döndü. Londra ekibi Koreli yıldızı Son'un golüyle 1-0 kazandı. Milli futbolcumuz ise kadroda yer almadı.

Premier League'e 2'de 2'yle başlayan ve yıldız golcüsü Harry Kane'i takımda tutmayı başaran Tottenham Hotspur, 3. hafta mücadelesinde Watford'u ağırladı. İlk 2 maçını 1-0 kazanan Spurs, Watford'a da aynı tarifeyi uyguladı.

3 puanı getiren gol ilk yarıda Heung-min Son'dan geldi. Güney Koreli yıldız duran toptan attığı golle maça damgasını vurdu. 29 yaşındaki futbolcu sezonun açılış maçında da Manchester City'yi deviren golü atmıştı.

Sezona yeni hoca Nuno Espirito Santo ile başlayan Kuzey Londra ekibi, milli araya 3'te 3'le girmek istiyordu ve bunu başardı.

Bir sezonluk ara sonrası Premier League'e geri dönen ve açılışı 3-2'lik Aston Villa galibiyetiyle yapan Watford ise 2. haftada Brentford'a deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Sarı-Siyahlılar, Tottenham deplasmanında puan çıkarmak amacındaydı ancak Son'un golü buna izin vermedi.

İspanyol menajeri Xisco yönetimindeki Watford, Fenerbahçe'nin milli orta saha oyuncusu Ozan Tufan'ı kadrosuna katmıştı. Ozan Tufan maç kadrosunda yer almadı.

 Tottenham Hotspur'dan Watford'a da aynı tarife... Heung-min Son'dan bir üçlük daha

Tottenham Hotspur'dan Watford'a da aynı tarife... Heung-min Son'dan bir üçlük daha ile ilgili etiketler Watford Ozan Tufan tottenham hotspur premier league Heung-Min Son
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.