Tottenham, son 16 turunu garantiledi!

Jose Mourinho'nun Tottenham'ı sahasında 2-0 geriye düştüğü maçta Olimpiakos'u 4-2 mağlup etti. Tottenham bu galibiyetle son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.

Şampiyonlar Ligi'nin beşinci haftasında Tottenham, evinde Olympiakos'u ağırladı.

Takımın başına Jose Mourinho'yu getiren İngiliz ekibi, Portekizli teknik adam yönetiminde çıktığı ilk Şampiyonlar Ligi maçında geriye düşse de kazanmayı bildi.

Tottenham, son 16 turunu garantiledi!

Olimpiakos 6. dakikada Youssef El-Arabi'nin golüyle Londra'da 1-0 öne geçti. Tottenham bu golün şokunu henüz atlatamamışken 19. dakikada Ruben Semedo skoru 2-0'a taşıdı.

Taraftarı önünde üst üste yediği gollerle soğuk duş alan Tottenham ilk yarının son anlarında Dele Alli ile skoru 2-1'e getiren golü attı ve farkı bire indirdi.

50. dakikada Harry Kane'in golü maçı 2-2'ye taşırken 73. dakikada Serge Aurier, Tottenham'ı 3-2 öne geçiren gole imza attı.

77. dakikada skoru belirleyen isim ise ikinci golün de sahibi olan Harry Kane oldu. İngiliz golcü skor tabelasını 4-2'ye getirirken Tottenham bu sonuçla mücadeleden galip ayrıldı.

Tottenham Menajeri Jose Mourinho, Şampiyonlar Ligi arenasına unutulmaz bir galibiyetle dönerken 10 puana ulaşan İngiliz ekibi grup etabının bitimine bir maç kala son 16 turuna yükselmeyi de garantiledi. 1 puanda kalan Olimpiakos ise grup sonunculuğunda kaldı.

 

Tottenham, son 16 turunu garantiledi! ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi Tottenham Jose Mourinho Olimpiakos Olympiakos harry kane
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.