Tottenham ikinciliği Moura ile kaptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Tottenham deplasmanda Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla Tottenham, Inter'in de PSV Eindhoven'la berabere kalmasıyla grubu 2. sırada tamamladı ve Şampiyonlar Ligi'nde devam etmeye hak kazandı. Barcelona ise 14 puanla grubu lider tamamladı.

Karşılaşmanın henüz 7. dakikasında Ousmane Dembele'nin golüyle öne geçen Barcelona ilk yarıyı bu golle 1-0 önde bitirdi.

İkinci yarıda beraberliği arayan Tottenham, yakaladığı fırsatlarda Barcelona kalecisi Jasper Cillessen'i geçmeyi başaramadı. Maçın son 10 dakikasında baskısını iyice arttıran Tottenham 85'te Lucas Moura'nın golüyle skoru 1-1'e getirmeyi başardı. Karşılaşmada başka gol olmadı ve Tottenham Camp Nou'da istediğini aldı.

Bu sonuçla Barcelona 14 puanla lider bitirirken, Tottenham 8 puanla 2. sırada yer aldı ve Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turuna katılmaya hak kazandı.

Tottenham ikinciliği Moura ile kaptı! ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Barcelona Tottenham
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.