Tottenham Hotspur'da koronavirüs krizi! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Rennes maçı ileri bir tarihe ertelendi

Tottenham Hotspur Teknik Direktörü Antonio Conte, yarın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fransa'nın Rennes takımıyla deplasmanda oynayacakları maç öncesi koronavirüs krizi nedeniyle takımda oynayabilecek 11 oyuncu kaldığını açıkladı. Spurs'un gruptan çıkmak için Konferans Ligi maçını kazanması gerekiyordu ancak maç ertelendi...

Premier League ekiplerinden Tottenham Hotspur'da koronavirüse yakalananların sayısı, 8'i futbolcu olmak üzere 13'e yükseldi.

Spurs, 7 yıldız ve 4 personelin hafta başında pozitif test vermesinin ardından Salı günü tüm oyuncularını ve personelini yeniden test etmek zorunda kaldı. Bu PCR testlerinden daha fazla pozitif vaka çıktığı açıklandı. 

UEFA Avrupa Ligi'nde yarın Fransa temsilcisi Rennes ile yapacakları maç öncesi basın toplantısında konuşan Londra ekibinin İtalyan teknik direktörü Antonio Conte, 8 futbolcu ile teknik ekipten 5 kişinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını söyledi.

UEFA'nın karşılaşmayı erteleme yönünde bir karar almadığını aktaran Conte, "Artık biraz korkmaya başladık. Her gün yeni bir pozitif vaka oluyor. Durum iyiye gitmiyor. Futbolu konuşmak imkansız. Yaşanan son gelişmeler, beni çok mutsuz ediyor." ifadelerini kullandı.

MAÇ ERTELENDİ

Tottenham'dan yapılan açıklamada, UEFA yetkilileriyle yapılan görüşmenin ardından takımda artan Kovid-19 vakaları nedeniyle bugün TSİ 23.00'te oynanması planlanan maçın başka tarihe ertelenmesine karar verildiği belirtildi.

PREMİER LEAGUE MAÇI DA ERTELENECEK

Premier League yönetimi, koronavirüsten kulüplerin kötü bir şekilde etkilendiği geçmiş deneyimleri de hatırlataraj fikstürleri ertelemeyi kabul ediyor. 

Ancak UEFA, Spurs'ün 25 kişilik A takım listesinden 13'ten az oyuncuya sahip olması veya kaleci olmaması durumunda maçın ertelenme tehlikesiyle karşı karşıya kalacağını öngören kurallara sahip ama maç yine de ertelendi.

Salgın, arka arkaya son üç maçını kazanan Tottenham Hotspur takımında şok etkisi yarattı.

İngiltere temsilcisinde dün, 6 futbolcu ile teknik heyetten 2 kişi koronavirüse yakalanmıştı.

Tottenham, bu süreçte Brighton & Hove Albion ve Leicester City ile karşı karşıya gelecekti ancak maçların ertelenmesi bekleniyor.

Pazar günü Norwich'i 3-0 yenen Tottenham, ardından Brentford'u 2-0 ve Leeds'i 2-1 mağlup etti.

Spurs'un gruptan çıkmak için Konferans Ligi maçını kazanması gerekiyor.

 Tottenham Hotspur'da koronavirüs krizi! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Rennes maçı ileri bir tarihe ertelendi

Tottenham Hotspur'da koronavirüs krizi! UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Rennes maçı ileri bir tarihe ertelendi ile ilgili etiketler tottenham hotspur premier league Antonio Conte UEFA Avrupa Konferans Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.