Tottenham Hotspur'da Antonio Conte temizliği... Dele Alli gidiyor, Harry Kane'in son şansı...

Tottenham Hotspur'un Slovenya Ligi'nde 5. sıradaki Mura takımına mağlup olmasının yankıları sürüyor... Premier League devinin hocası Antonio Conte sosyal medyada alay konusu olurken takımda köklü kadro değişikleri bekleniyor. ingiliz basını bir tek Koreli forvet Son'un yerinin garanti olduğunu yazdı.

Premier League'de sezona Nuno Esprito Santo yönetiminde başlayan ancak 10. haftada Santo'yla yolları ayırdıktan sonra teknik direktörlüğe Antonio Conte'yi getiren Tottenham Hotspur'da kadro "temizliği" başlıyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; İtalyan teknik adam bazı yıldızlarla yolları ayırmaya karar verdi. Bu isimlerin başında Dele Alli geliyor...

Premier League'de daha önce Chelsea'yi şampiyon yapan, son olarak da geçen sezon Serie A'da İnter'i mutlu sona ulaştıran Conte, büyük hedeflerle Londra kulübünün başına getirildi.

Daha iki sezon önce UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan takım, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Slovenya'nun Mura takımına deplasmanda 2-1 mağlup oldu. 90+4'te gelen golle mağlup olan Conte'nin takımı gruptan çıkmak için son hafta Fransa'nın Rennes takımıyla kritik bir maça çıkacak.

"TOTTENHAM'I GERİ GETİRMEK ZAMAN ALACAK"

Maçın ardından "Tottenham'ı geri getirmek zaman alacak" diyen Conte'nin takımdan bazı yıldız isimleri satışa çıkaracağı konuşuluyor.

Conte 2-1'lik tarihi yenilgi sonrası şunları söyledi:

"Dürüst olmalıyım ve size üç buçuk hafta sonra durumu anlamaya başladığımı söylemeliyim. Durumun basit olmadığını söyleyebilirim. Basit değil çünkü şu anda Tottenham'ın seviyesi o kadar yüksek değil."

"Mevcut kadronun kalitesini yükseltmek için çok çalışmamız gerektiğini söylemeliyim. Birisi yeni bir koçun geldiğini ve geçmişte Conte'nin hep kazandığını düşünüyorsa, o zaman ben bir sihirbazım. Ama yapabileceğim tek sihir çalışmak. Taraftarımız zamana ihtiyacımız olduğunu anlamalı."

İngiliz basınına göre sezon takımdan ayrılacak isimler şunlar: Matt Doherty, Rierluigi Gollini,  Davinson Sanchez, Ben Davies, Harry Winks, Tanguy Ndombele, Dele Alli, Steven Bergwijn ve Jack Clark

Takımda, Güney Koreli forvet Heung-min Son dışında kimsenin yeri garanti değil. Bu yaz takımda kalmaya karar veren İngiliz yıldız santrfor Harry Kane dahil pek çok yıldızın durumuna ise sezon sonunda bakılacak.

 

Tottenham Hotspur'da Antonio Conte temizliği... Dele Alli gidiyor, Harry Kane'in son şansı... ile ilgili etiketler Antonio Conte tottenham hotspur UEFA Avrupa Konferans Ligi premier league Dele Alli
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.