TOTAL'den araç sahiplerine akaryakıtta 50 liralık çılgın indirim! İşte 17 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

Benzin ve motorine beklenen dev zam öncesinde TOTAL istasyonlarından çılgın indirim araç sahiplerini sevindirdi. Daha öncesinde 15 Mayıs olan son indirim tarihide uzatıldı. İşte, 17 Mayıs Salı güncel benzin, motorin, LPG akaryakıt fiyatları…

Son 6 ay içerisinde akaryakıt fiyatların gelen rekor zamlar araç sahiplerini oldukça zor durumda bıraktı. Rakamların çift hanelere kadar çıkması sonrasında piyasalarda tedirginlik baş gösterirken TOTAL istasyonları 50 TL’lik çılgın kampanyası ile araç sahiplerini az da olsa sevindirmeyi başardı.

Kampanya kapsamında Club TOTAL üyelerine 15 Nisan – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında farklı günlerde tek seferde 250 TL ve üzeri ikinci akaryakıt ve oto gaz alımında 50 TL yakıt puan hediye edilecek.

TOTAL'den araç sahiplerine akaryakıtta 50 liralık çılgın indirim! İşte 17 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı

İşte TOTAL’ın 50 Lira İndirimli Kampanya Detayları

• Kampanya 15 Nisan - 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

• Kampanyadan yararlanabilmek için farklı günlerde ve tek seferde 250 TL ve üzeri ikinci akaryakıt ve otogaz alımı yapılması ve ilgili işlemin üyenin Club TOTAL hesabına tanımlanması gerekmektedir.

• Mevcut Club TOTAL üyelerinin kampanyaya katılmak için ekstra herhangi bir katılım yapmalarına gerek olmayacaktır. Yeni müşterilerimiz “TOTAL İstasyonları” mobil uygulamasını akıllı telefonlarına indirerek Club TOTAL’e üye olmaları gerekmektedir.

• Kampanyadan her Club TOTAL üyesi sadece bir kere faydalanacak olup, kampanya kapsamındaki kazanımda Club TOTAL üyesinin hesabına 50 TL değerinde yakıt puan tanımlanacaktır.

• Kampanya kapsamında kazanılan puanların son kullanım tarihi 15 Haziran 2022’dir. Bu tarihe kadar kullanılmayan puanlar 16 Haziran 2022 tarihinde otomatik olarak silinecektir.

Kampanyadan yalnızca Club TOTAL üyeleri yararlanabilecektir. Kampanya dahilinde kazanılan puanlar, üyelerin ilgili Club TOTAL hesaplarına tanımlanacaktır.

• Kampanya kapsamında tanımlanan yakıt puanları, yalnızca Club TOTAL üyesi TOTAL İstasyonlarından yapılan akaryakıt ve otogaz alımlarında geçerlidir. Market, araç yıkama ve istasyondan yapılacak diğer alışverişlerde geçerli değildir.

Mobil ödeme hizmeti sunan istasyonlarda, mobil ödeme ile de aynı puan kazanım yöntemi uygulanacaktır.

• Kampanyaya katılan kullanıcılar yukarıda belirtilen kampanya koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır.

• Kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.

Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş. kampanya koşullarının tamamında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

TOTAL'den araç sahiplerine akaryakıtta 50 liralık çılgın indirim! İşte 17 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı - Resim : 2

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Mayıs

Benzin: 21.15 TL
Motorin (Mazot): 22.09 TL
LPG (Otogaz): 10.85 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Mayıs

Benzin: 21.25 TL
Motorin (Mazot): 22.17 TL
LPG (Otogaz): 11.03 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 16 Mayıs

Benzin: 21.26 TL
Motorin (Mazot): 22.18 TL
LPG (Otogaz): 11.07 TL

TOTAL'den araç sahiplerine akaryakıtta 50 liralık çılgın indirim! İşte 17 Mayıs benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin total lpg akaryakıt fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.