Tosyalı Algerie'de dünya üretim rekoru!

Cezayir’in en büyük çelik üreticisi olan Tosyalı Algerie, Kasım 2018'den itibaren 8 aylık sürede dizayn kapasitesinin üzerine çıkarak 7 Temmuz 2019 tarihinde 7700 Ton ile dünya günlük en yüksek DRI üretim rakamına ulaştı.

Kasım 2018 tarihinde üretime alınan Dünyanın en büyük DRI modülünün devreye alınmasını takip eden 8 aylık sürede dizayn kapasitesinin de üzerine çıkarak 7 Temmuz 2019 tarihinde 7700 Ton ile Dünya günlük en yüksek DRI üretim rakamına ulaştı.Tosyalı Iron Steel Industry Algerie, 4 Milyon Ton sıvı çelik kapasitesiyle Cezayir’in en büyük çelik üreticisidir. Üretimin 2.5 Milyon Tonu madenden, 1.5 Milyon Tonu ise hurdadan gerçekleşmektedir.

Şirket 2019 senesinde 150.000 Ton ihracat yapacak olup, önümüzdeki yıl ise işletmeye alınacak liman ve konveyör bandı ile birlikte lojistik imkanları sayesinde bu rakamın yıllık 600.000 Ton seviyesine çıkarılması hedeflenmektedir.

Tosyalı Algerie, 500 milyon Usd ödenmiş sermayesi ve 1 milyar 200 milyon Usd özkaynağıyla son derece güçlü bir finansal yapı ile faaliyetlerini sürdürmekte olup, bugün Cezayir’in en büyük sanayi kuruluşu konumundadır.

Yıllardan beri uzun mamül ithalatına bağlı bir ülkenin kaderini değiştirip, sektörde ihracatçı bir oyuncu haline getiren Tosyalı Algerie, önümüzdeki yıl başlayacağı 2 milyon ton/yıl kapasiteli yassı çelik yatırımı ile birlikte sanayileşen Cezayir’ in bu mamülde de her geçen gün artan ihtiyacını karşılayacaktır.Tosyali Algerie tüm yatırımları tamamlandığında, 4.5 Milyon Tonu Entegre maden tesisinden olmak üzere 6 Milyon Ton yassı ve uzun mamül kapasiteli bir sanayi tesisi olarak bölgede lider konumunu sürdürecektir.

Tosyalı Algeri'enin şirket hakkında vermiş olduğu bilgi şu şekilde:

"Tosyalı Holding bünyesinde bulunan Tosçelik profil ve Sac Endüstrisi A.Ş., Tosyalı Demir Çelik Sanayi A.Ş., Tosçelik Granül Sanayi A.Ş, Tosyalı Dış Ticaret A.Ş. olarak altında bulundurduğu şirketlerle birlikte demir-çelik sanayisinde Türkiye'nin ilk, en büyük özel sektör yatırımcısı olma gururuyla beraber 3 kıtada biri yatırım sürecinde olmak üzere 18 tesis'te faaliyetlerini sürdürmektedir.

Tosyalı Holding Merkezi, Hatay İskenderun'da olmak üzere Osmaniye, İstanbul, İzmir, Cezayir, Sırbistan Karadağ'da birçok üretim tesisine sahiptir. Dünya'nın bu farklı noktalarındaki tüm çalışanları için yaratıcılığı ve ekip ruhunu destekleyen, kişisel gelişime olanak sağlayan, şirket hedeflerinin her kademede içselleştirildiği, düşüncelerin özgürce paylaşılabildiği şeffaf bir çalışma ortamı sunmayı hedeflemektedir.

Demir-çelik sektöründeki geniş faaliyet alanı ve güçlü alt yapısıyla Tosyalı Holding, çalışanlarına bu sektöründe eşsiz bir kariyer fırsatı sunar. Kuruma bağlılık ve etkin ekip çalışması, kurum kültürünün en karakteristik özelliklerindendir. Çalışanların sahip olduğu bireysel özellikler kuruma ayrı bir zenginlik katarken, kişisel hedefler ve kurum hedefleri uyum içindedir.

Tosyalı Holding, insan ilişkileri güçlü, yaratıcı, enerjik ve yeniliklere açık, sürekli gelişime ve verimliliğe odaklanan, rekabetçi, ekip çalışmasının değerine inanan adayları, bünyesindeki farklı departmanlarda ve pozisyonlarda istihdam etmektedir."

Tosyalı Algerie'de dünya üretim rekoru! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.