Tosuncuk'un paralarını akladığı iddia edilen Tuğba Özerk'in avukatından jet açıklama: Sapığının hayal ürünü!

Onbinlerce kişiyi dolandıran Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in akladığı iddiaları sonrası Özerk'in avukatından açıklama geldi. Tuğba Özerk'in herhangi bir şirkete sahip olmadığını belirten avukatı "Müvekkilim bu tarz kirli işlere ihtiyaç duymayaca bir sanatçıdır." dedi. Özerk'in avukatı ayrıca, "Tuğba Özerk'in bu soruşturmadan haberi yok. Bunlar yıllarca Özerk'e kirli iftiralar atan sapkın bir kişinin hayal ürünü." dedi.

Çiftlik Bank üzerinden onbinlerce kişiyi dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın paralarını ünlü şarkıcı Tuğba Özerk'in akladığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. 

MASAK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Tosuncuk'un paralarının ünlü şarkıcı Tuğba Özerk tarafından aklandığı iddia edildi. İhbar sonrası MASAK soruşturma başlattı. 

ÖZERK'İN ŞİRKETİNDE DİKKAT ÇEKEN PARA TRANSFERLERİ

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), Özerk'in sahibi olduğu şirketin kayıtlarını inceledi. Hesaplarda gerçekleşen para transferleri şüpheli bulundu. Durum, Özerk'in ikamet adresi görünen Çeşme'deki Cumhuriyet Başsavcılığı'na iletildi. Özerk hakkında, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama suçu kapsamında soruşturma başlatıldı.

 

"TUĞBA ÖZERK BÖYLE BİR ŞİRKETE SAHİP DEĞİL"

İddialar sonrası Tuğba Özerk'in avukatı Ekrem Hazinedar'dan jet açıklama geldi. Özerk'in bahse konu olan şirkete sahip olmadığnı belirten avukat Hazinedar, "Yıllardır müvekkilim Tuğba Özerk'e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryonun savcılık tarafından çürütüleceğine emin olmakla birlikte müvekkilim Tuğba Özerk'e bu şekilde iftira atarak kişilik haklarını zedeleyen kişi ve kurumlar hakkında bütün yasal yollara başvuracağımızı tüm kamuoyuna saygılarımla belirtirim." dedi. 

"BU TARZ KİRLİ İŞLERE İHTİYACI OLMAYACAK DÜZEYDE BİR SANATÇI"

İşte Tuğba Özerk'in avukatının açıklası:

"Müvekkilim Tuğba Özerk ile adı yanyana dahi anılamayacak olan binlerce kişinin emeğini sömürmüş bir dolandırıcının parasını akladığına dair bir iftiraya maruz kaldığını üzüntüyle öğrendik. Müvekkilimin bahse konu suça karışmış olma ihtimali olmadığı gibi böyle bir şirkete zaten sahip değildir. Zira müvekkilimin bu tarz kirli ilişkilere ihtiyacı olmayacak  düzeyde bir sanatçı olduğu toplumca aşikardır. Henüz müracat bürosundan asıl savcısına tevzi edilmemiş müvekkilim Tuğba Özerk'in dahi haberinin olmadığı bir soruşturmadan basının ne şekilde haberdar olduğu tarafımızda net bir şekilde anlaşılmaktadır. 

"YILLARDIR ÖZERK'E KİRLİ İFTİRALAR ATAN SAPKIN BİR KİŞİLİĞİN HAYAL ÜRÜNÜ"

Yıllardır müvekkilim Tuğba Özerk'e kirli iftiralar atan sapkın bir kişiliğin hayal ürününden ibaret senaryonun savcılık tarafından çürütüleceğine emin olmakla birlikte müvekkilim Tuğba Özerk'e bu şekilde iftira atarak kişilik haklarını zedeleyen kişi ve kurumlar hakkında bütün yasal yollara başvuracağımızı tüm kamuoyuna saygılarımla belirtirim. "

Tosuncuk'un paralarını akladığı iddia edilen Tuğba Özerk'in avukatından jet açıklama: Sapığının hayal ürünü!

 

Tosuncuk'un paralarını akladığı iddia edilen Tuğba Özerk'in avukatından jet açıklama: Sapığının hayal ürünü! ile ilgili etiketler Tuğba Özerk avukat tosuncuk çiftik bank
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.